Csodálattal nézel azokra, akik nem csak fizikailag erősek, de minden helyzetben fegyelmezettek és kiegyensúlyozottak?

Megszerezni a stabilitást, és teljessé tenni az életed egyszerűbb, mint gondolnád!  A sikeresség, elégedettség és a minőségi élet egy karnyújtásnyira van tőled!

Hát nyújtózz érte!

yoga

Lelki terheid letétele, önmagad megismerése és önbizalmad helyreállítása megkönnyíti a mindennapok rutinját, ellenállóbbá tesz a stresszel, erősebbé a kihívásokkal szemben.

Minden napod egy esély arra, hogy közelebb kerülj önmagadhoz!

Érezted már valaha, hogy minden pillanatban csak arra vágysz, hogy

  • végre nyugalom, kiegyensúlyozottság vegyen körül,
  • szabadon dönthess arról, mit csinálsz és mit nem,
  • ne kelljen bizonyítanod és megfelelned senkinek sem?

Érezted-e ahogyan szertefoszlik a remény, hogy elérd ezt az idilli állapotot?
Érezted-e a dühöt, amiért környezetedben senki nem ért meg, sőt, folyton kritizál és próbál irányítani?

Szeretnéd, ha a dolgok körülötted is lelassulnának, kiszámíthatóvá és általad irányíthatóvá válnának?

Minden képességed, eszközöd megvan ehhez, csak némi önbizalomra van szükséged, és arra, hogy képes légy kiállni magadért, a gondolataidért.

Hagyd, hogy segítsünk neked!

top5

ok, amiért érdemes
a holisztikus jóga
tréninget választanod

  • Mi mindannyian a csoportban azon leszünk, hogy segítsünk a negatív érzelmek okozta gátak lebontásában, az erő és magabiztosság megszerzésében, a „Nehézségből lehetőség” szemlélet kialakításában.
  • A tréning közben csodálatos felfedezéseket teszel önmagadról. Felismered, mi gátolja növekedésedet, mit nem tudsz elengedni? Mi irányítja cselekedeteidet és gondolataidat?
  • Mind a testi mind a lelki gyakorlatok megállítják a mindennapos játszmák közbeni energiavesztést. Mint egy csésze jó tea vagy kávé: felpezsdítik kreativitásodat, megsokszorozzák szellemi energiádat, a levertség és kedvetlenség helyett produktív és összeszedett leszel!
  • A harag és más negatív érzelmek megszüntetése a sötétségből a fény felé emel. Így lehetőséged nyílik arra, hogy egyre több tudatosságot vigyél az életedbe. Megkezdődik egy varázslatos utazás a kiteljesedés felé!
  • A találkozásokon nem csak testi méregtelenítés zajlik, de elméd is átmegy a megtisztulás folyamatán: hátra hagyod régi, romboló kapcsolataidat, a kiszolgáltatottságot, a gátlásokat és a kishitűséget. Helyére lép az önbizalom, a nyitottság és az erőlködés nélküli összpontosítás.

Hogyan épül fel egy foglalkozás?

A találkozás elején kötetlen beszélgetéseken és könnyed, mégis lelkünk mélyéig ható gyakorlatokon keresztül létrehozunk egy „holisztikus teret” ahonnan közösen indulunk önmagunk felfedezésére.

A jógikus hagyományokra és a holisztikus szemléletre építve két tréner lesz segítségedre.

Lóczi


jóga Gabi

Lóczi Márta holisztikus terapeuta, életvezetési tanácsadó

Több évtizedet töltöttem tanulással és tanítással, gyógyulással és gyógyítással. Saját életemben is megtapasztaltam, milyen az, amikor testünk fizikai tulajdonságai rossz irányba tolódnak, s vele egy időben elindul lelkünk küzdelme a gátló, romboló, visszatartó erőkkel szemben.

A mentális, spirituális és jóga gyakorlatok sokat segítenek abban, hogy stabil egyensúlyban éljem életem, és örömmel vegyes kíváncsisággal haladjak egyre messzebb és messzebb a megismerés útján.


Beregszászi Gabriella jógaoktató:

A jóga 2010. óta az életem szerves része. Szeretem, mert egyensúlyba hoz, inspirál, utat mutat, ha kell, energiával tölt fel, ha arra van szükségem, megnyugtat. Tudatosságra tanít, azt a figyelni tudást, jelenlétet, megfigyelői állapotot, amit a gyakorlás során megtapasztalok, tovább tudom vinni a hétköznapokra.

Sok éven át a versenyszférában dolgoztam, irodavezetőként először a reklám, marketing, PR, majd a kockázati tőke befektetések világában. Aztán egyszer csak jött a jóga, amikor egy egészségügyi problémámra kerestem gyógymódot – veleszületett kétoldali csípőficamom van. A jóga végül nem csupán erre, de annyi minden másra hozott megoldást, hogy elhatároztam, ezzel szeretnék foglalkozni. Hogy segíteni tudjak másoknak, neked, nektek.

Eszközös jógát tanítok, saját gyakorlásomban az Iyengar metódust követem. Az V. Magyar Iyengar Jóga Oktatóképző (2016-2019) végzős hallgatója vagyok.Hogyan tudsz jelentkezni a csoportba?

Kattints erre a gombra és minden tudnivalót elküldünk Neked!

nyíl3


munka

A következő csoport
2019. március 11-én hétfőn 18.15.
A tréning 5 alkalomból áll
Foglalkozások hétfőnként 18.15 -19.45-ig.
Dátumok: március 11., 18., 25., április 1. és 15.

Mit mondtak, akik ott voltak a bemutató órán?

Érdekes, újszerű, meglepően személyes!
Március 11-én, hétfőn 18.15-től
Te is megtapasztalhatod, mert
Kezdődik a tréning!

Maximális létszám 8 fő!

térkép

Helyszín:

Manipura Jóga Stúdió
Érd,
Szent István út 82.
Tel.: 06 20 562 6247.