fbpx

A véreres szem nem csak esztétikai kérdés

 

Nyári időszakban a légkondicionáló és a ventilátorok használata fokozhatja a szem szárazságát. Különösen kedvezőtlenül érinti azokat, akik kontaktlencsét hordanak, vagy naponta 4-6 óránál többet töltenek számítógép, mobiltelefon vagy televízió előtt. Ezek a tevékenységek a percenkénti pislogás számot (ami a szemizmok pihentetésén túl a szem nedvesítését hivatott biztosítani) 60% -kal csökkenti.

Elkerülhetjük a szem kiszáradását, a kellemetlen égő érzést, a szem kivörösödését, homályos látást és az idegentest érzést, ha

  • megfelelő mennyiségű folyadékot fogyasztunk
  • párásítunk a környezetünkben
  • napszemüveggel védjük szemünket a szabadban, vezetés közben
  • óránkét egyszer min. 5 percre felállunk a számítógép elől
  • naponta többször végigmasszírozzuk a szemkörnyéki akupunktúrás pontokat

 

Szemcsepp használ, de ne alkalmazzuk rendszeresen!

 

Ebben az időszakban is fontos a megfelelő vitamin és ásványi anyag pótlás, pl. az A vitamin, Omega 3 és Omega6 zsírsavak.

Ha ezek sem segítenek, jelentkezz íriszdiagnosztika vizsgálatra, hogy megtudd a szemszárazság okát, és hatékony segítséget kapj a kellemetlen tünetek leküzdésében.

 

Kérj időpontot a vizsgálatra most:

E-mailben: adjegeszseget@gmail.com

Telefonon: (+3630) 248-6611 vagy (+3630) 9510-989

 

Holisztikus Gyógyító Központ

Elsődleges, kiemelt célunk az egészségmegőrzés: a szellemi és fizikai teljesítőképesség növelése otthon és munkahelyeken egyaránt. Az egészséges életmód népszerűsítése mellett tanácsadással egybekötött közérzetjavító, állapotfelmérő szűrővizsgálatokat is végzünk. 

Napjainkban mind jobban előtérbe kerül a munkahelyi egészségvédelem, hiszen egyre hosszabb a munkában töltött idő, egyre nagyobb figyelemre és koncentrációra, valamint kiemelkedő teljesítményre van szükség. Ennek érdekében átfogó komplex egészségvédelmi szűrő és tanácsadó programot dolgoztunk ki.

Holisztikus Gyógyító Központ, ahol együtt gyógyul a test és a lélek, fiatal és idős, magányos és párkapcsolatban élő. Te is számíthatsz ránk, jelentkezz állapotfelmérésre vagy válassz a terápiáink közül, szakembereink készséggel állnak a rendelkezésedre.

Iratkozz fel!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülj programjainkról! Harmadik fél részére nem adjuk ki az e-mail címeket!