fbpx

Céges csomag ajánlatok

Minden munkahelynek testileg és lelkileg egészséges, szellemileg terhelhető munkatársakra van szüksége. Ennek biztosítéka, szűrővizsgálat a betegségek megelőzésére, az egészségkárosodás korai felismerése, és az életmódváltás támogatása. Cégünk fokozott figyelmet fordít nem csak a stressz okozta problémák szűrésére, kezelésére, hanem az ergonómiailag tökéletes, egészséges munkahely kialakításra is.

Gyakorlott csapatunk népszerű programok segítségével biztosítja cége munkatársainak egészségét.

.

          I. Szűrőprogramok- egészségnapok  >> egy nap, mely az egészségről szól. Különféle szűrőpanelekkel biztosítjuk a gyors és hatékony egészségfelmérést, kiértékelést, tanácsadást. Aktivitások, bemutatók, előadások és kvíz játékok teszik élvezetessé az egészségnapot, legyen az családi program vagy szűk körben a dolgozókra korlátozott.

Egyéni ajánlatunkat az alábbiakból állíthatják össze:

  • íriszdiagnosztika
  • biorezonanciás felmérés
  • vérnyomás, vércukor, testzsír% mérésdoctor2
  • véroxigén tartalom, szaturáció, légzésfunkció
  • személyiség analízis, mentális egészség

Ajánlatot kérek a szűrővizsgálat csomagra

              II. Munkahelyi egészségfejlesztés >>  A gazdasági számítások, racionális döntések mára  bebizonyították, hogy az egyik legjobban megtérülő befektetés a dolgozók egészségébe történő invesztálás. Ha azt tapasztalja, munkatársai egyre többet hiányoznak, egyre nehezebben oldanak meg feladatokat vagy rosszabbul tűrik a stresszt, itt az ideje, hogy egy egészségfejlesztési program induljon el az Ön cégénél is.
Ajánlatot kérek az egészségfejlesztés programcsomagra

gyogytornasz

             III. Családi szabadidős programok >> sport programok, szabadidős foglalkozások,
gyermek és felnőtt játékos foglalkozások, előadások
Ajánlatot kérek a szabadidős programokra  

          IV. Tanácsadás (életvezetés, táplálkozás, stresszkezelés) >> az internet az egészséggel kapcsolatos információk millióit tartalmazza, mégis, ha saját betegségeinkről van szó, tanácstalanná válunk. Szakembereink egyéni konzultáció keretében személyre szóló tanácsokat adnak, komplett programokat állítanak össze a teljes életmódváltáshoz. Segítséget nyújtanak a megvalósításban, növelik a kitartást és folyamatosan kontrollálják az eredményeket.

Ajánlatot kérek a coaching programokra

            V. Menedzser masszázs >> az ülő életmód, a fokozott stressz, a mozgásszegény életmód együttesen a mozgásszervi problémák tömeges előfordulásához vezet. A heti egy alkalommal végzett minimum 20 perces nyak-hát-kar masszázs segít ellazítani a feszes izmokat, felfrissíteni a gondolkodást, fokozni a koncentrációt és kreativitást. Eredményesen csillapítja a nyaki, háti gerincszakasz fájdalmát, a fejfájást, megelőzi a látásproblémákat.

masszor

Ajánlatot kérek a masszázs programokra

.

.

Kérjük segítse a munkánkat, jelezze felénk, hogy terveik szerint hány fő vesz részt a vizsgálatokon és az egyéb programokon, mikor és hol tervezik a rendezvény lebonyolítását.