fbpx

Aktuális Túráink

Ha te is szeretnél egy jó csapattal túrázni, de nincs kedved a szervezéssel bíbelődni, jó helyen jársz! Nincs más dolgod, csak jelentkezni a számodra szimpatikus és a teherbírásodnak megfelelő túrára. A túráinkat a járványügyi intézkedések és a szabályok betartásával szervezzük, figyelünk az egymástól való biztonságos távolságtartása, így bátran jelentkezhetsz a kirándulásainkra.

 

Ne feledkezz leadni a nevezési lapod, hiszen csak az vehet részt a túrán aki, e-mailben vagy telefonon jelezte részvételi szándékát.

Egy ilyen kirándulás után nem csak felszabadultnak és energikusnak érzed magad, de szervezeted megtelik oxigénnel, szív és keringési rendszered teherbíróvá, izomzatod edzettebbé válik.  Megszűnik az elszigeteltség érzése, és pozitívabb, motiváltabb leszel. Gondosan megtervezett utakon Magyarország legszebb tájait járjuk be, megismerjük az adott térség nevezetességeit. Túráinkon egy vidám, jó fej társaság tagja lehetsz.

 

Az ember szép dolgokat tud alkotni, de nézzünk körül, lássuk meg azt is, amit nem az ember hozott létre, viszont gyönyörűbb a legszebb alkotásnál is. A természet sok milliárd éve teszi a dolgát, így ő lehet a mi tanítónk, ha figyelemmel fordulunk feléje. Ne pusztán aszfaltot és kőrengeteget láss, keresd az erdőt, dombot, völgyet, mezőt, réteket, ott arra is rájössz, mire is tanít a fű, a fa, a bokor és megannyi élőlény. Az tud teljes életet élni, aki a természettel szoros kapcsolatban él, enélkül kimaradnak a világ legértékesebb csodái.

A fizikai és mentális egészség sem képzelhető el a természet gyógyító ereje nélkül. Az lel rá a saját útjára, aki nyitott a világra, hiszen az erdőben sincs mindig kitaposott irány, mégis ha figyelmesek vagyunk, biztonsággal hazatalálunk.

 

A természetben nincs wifi, de mégis kapcsolatot találsz a legősibb erővel, az elemekkel.

We like the trees, szeresd te is a fákat és az erdőt!

            Lóczi Márti             Pányi Isti
              Bronz fokozatú túravezetők

Iratkozz fel!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülj programjainkról! Harmadik fél részére nem adjuk ki az e-mail címeket!