fbpx

Akupunktúra – vendégeink mondták

Köszönjük vendégeink kedves szavait, és egyben elnézést kérünk azoktól, akik véleménye nem jelenik meg ezen az oldalon! Minden kedves vendégünknek kívánunk továbbra is jó egészséget, minőségi, hosszú életet!

Nem hittem, hogy ennyire könnyű lehet…

letenni a cigarettát. Munkahelyemen kollégáim 70%-a dohányzik, közte a főnököm is. Az értekezleteken nem csak szabad volt az irodájában dohányozni, de meg is kínált minket, így egyfajta „füstszövetség” alakult ki közöttünk. Két hónapja elkezdtem komolyabban sportolni. Fogyni szeretnék, ezért szükségem van heti kétszer 50 perc kardió edzésre. A levegővétel nagyon nehezen megy, 10-15 perc gyaloglás vagy evezés után már fuldoklom. Ezért –  is – döntöttem újra a cigi elhagyása mellett.
Többször is próbálkoztam magamtól, de 2-3 hétnél nem bírtam tovább. Amikor fülakupunktúrára jelentkeztem, napi 1,5 doboznál tartottam.
Az első kezelés után már felére csökkent a mennyiség, de akkor már inkább csak szokásból gyújtottam rá, nem esett túl jól. Aztán megkértem minden kollégámat, hogy senki ne kínáljon meg, én pedig tudatosan nem vettem cigit. Most a harmadik kezelésnél tartok, cigi nincs nálam se otthon, se munkahelyen, buliban még becsúszik 1-2 szál. Ez számomra csodálatos eredmény és főleg gyorsan, szenvedés nélkül!
Bozóki Lilla Érd

 

„Köszönet a gyógyulásért!”

2003. óta szenvedek! Enyhe arcüreg gyulladás szövődményeként állandó fájdalom érzet maradt a bal arcomban. Eleinte arcidegzsábával kezeltek az orvosok, ám minden kezelés hatástalan maradt. Készült CT, MRI, Tens kezelésen és elektromos kezeléseken is jártam, gyógyszereket szedtem. Végül neuro-vascularis kontaktus miatt műtétre került sor. Fél év után a fájdalom intenzívebben tért vissza, mint eddig bármikor. A diagnózis: műtéti szövődmény miatti szövetelhalás, melyen nem lehet segíteni, és ez a fájdalom életem velejárója marad. Azóta sok orvost és terapeutát végig látogattam, de segíteni sehol nem tudtak. Végül eljutottam Lóczi Márta okleveles természetgyógyászhoz, aki fülakupunktúrás kezelést alkalmazott. Jól döntöttem! Ő még jobban: bátorított és igaza lett. Már az első kezelés eredményt hozott, a fájdalom gyengébb lett, csak bizsergő remegés jelezte, hogy a kín okozója harcot kezdett a gyógyító tű ellen. Korábban a fájdalom 10-es skálán 8-10ig terjedt, a negyedik kezelés azonban robbanásszerű változást hozott. Hosszú idő óta először érzem, hogy van szám, nyelvem, érzem újra a szagokat, ízeket, és nem köt le a kínszenvedés érzése. Ez a boldogság!

Lami Rudolfné Budapest, Fivér utca Tel: 20 320…….

Kamaszkorom óta erős pollen allergiától szenvedek. Általában a tünetek megjelenését követő harmadik héten már erős gyógyszereket szedtem, ha szennyezettebb vidékre kerültem, néha be is fulladtam. Kismamaként előre rettegtem, hiszen a gyógyszereket nem szedhetem, így végre rászántam magam, hogy alternatív módszereket keressek. Életem legjobb döntése volt. Magam sem hittem el, hogy két hét alatt szinte teljesen megszűntek a tüneteim, a reggeli 8-10 tüsszögést leszámítva, egész nap jól voltam. Ráadásul a reggeli émelygés is alább hagyott, így jobban érzem magam, mint valaha. Köszönöm, születendő gyermekem nevében is!

Á-né L Dóra Budapest

A dohányzás 15 éve végigkíséri életemet, egyetemi vizsgaidőszakban szoktam rá. Stresszes, magas koncentrációt igénylő munkám van, ezért biztos voltam benne, hogy segítség nélkül nem fog menni a leszokás. Ráadásul féltem, hogy rám jön jó néhány kiló, ha leteszem a cigit. Kolléganőm próbálta először Mártinál a dohányzást segítő programot és legnagyobb csodálkozásomra mindössze másfél hét alatt minden nehézség nélkül letette a cigarettát. Ennek ellenére lassan ért meg bennem az elhatározás, a végső lökést egy influenza utáni nem múló köhögés adta meg.
Harmadik alkalom után már egyáltalán nem kívántam a cigit, a sablonos mozdulatok még hiányoztak, ez okozott némi frusztrációt munka közben. Ekkor áttértünk egy másik pontkombinációra és nem csak napközben voltam nyugodtabb, de éjjel is jobban aludtam és kipihentebben ébredtem.

Két és fél éve nem dohányzom. Nem híztam meg, igaz, a fülakupunktúrát félévente egyszer ismétlem. Akkor három kezelést kapok, de ez a három alkalom elég arra, hogy az emésztő rendszerem teljesen hibátlanul működik, a munkahelyi stressz nem okoz álmatlanságot és energikus vagyok. Ja, és elmúlt a migrénem!!!!   Köszi Márti!

W. Kata