fbpx

Soha többé nem kell rettegve várnod, mikor jelentkezik az orrfolyás, tüsszögés a dagadt és viszkető szem érzése!
Allergiás tünetektől szenvedni az egyik legrosszabb dolog, ami megtörténhet Veled, DE ne hidd, hogy ezzel mindörökre együtt kell élned!

Allergia nélküli élet. Lehetséges ez?

Nyugodt hétköznapok, orrdugulástól, torokkaparástól, bőrviszketéstől mentes élet mindez nem álom többé!

Itt az ideje, hogy megismerjük az allergiát kiváltó okokat és összeállítsuk a számodra legmegfelelőbb terápiát!

 

Tevékeny, aktív életet élő emberként a reménytelen küzdelemtől frusztrálva éled meg, hogy tüneteid korlátokat állítanak eléd?

Szeretnél kirándulni, utazgatni, de egy percet sem tudsz a szabadban lenni tüsszögés nélkül?
Nehezen veszel levegőt, gyorsan elfáradsz.
Irigykedve nézed a kollégáidat, hogy orrfújás és szemdörzsölés nélkül ülik végig a meetingeket, vezetik a prezentációkat?
Félsz, hogy gyermeked is örökli ezt a hajlamot, és nem tud majd önfeledten játszani barátaival?
Esetleg mindezek egyszerre?

Talán bele is törődtél, hogy ez már nem lehet jobb.

Biztos vagy abban,
hogy nem lehet jobb?

Az allergia – okozza bár pollen, állatszőr, étel vagy ital – egyetlen jól felépített kezelési protokollal megszüntethető. Az akupunktúrát Kínában évezredek óta sikeresen alkalmazzák. Ma már Te is választhatod végleges megoldásként!

Fülakupunktúrás kezeléssel gyorsan és mellékhatásoktól mentesen mondhatsz búcsút az allergiának.

Az allergia kellemetlenségeitől mentes élet a szabadság ígéretét hordozza magában.A komfortos hétköznapokat, más emberek társaságában eltöltött minőségi időt.

Gondold csak el, milyen hatalmas tehertől szabadulsz meg, ha nem kell munkahelyeden magyarázkodnod, kínosan félre vonulnod orrot fújni, gyógyszereket bevenni. Szabadidődet korlátok nélkül tervezheted, kellemes eltöltésében semmi nem akadályoz többé! Elmehetsz vitorlázni, túrázni, úszni, amit már régen nem tehettél. Gondtalanul élvezheted a szülinapi bogrács partikat, nem kell kínosan válogatnod az ételek, italok között sem.

 

Jól hangzik?

A fülakupunktúra egyszerű és gyors segítség

  • fájdalom mentes, mivel mindössze 1,5 mm-es tűt használunk
  • tartós tűvel kezelünk, ami 1 hétig folyamatosan kezeli az adott pontokat
  • mellékhatásai nincsenek, bármely típusú allergia esetén használható
  • már egy kezelésnél csökken a tünet, 4-5 kezelés az okot is megszünteti
  • egy kúra általában 5 kezelésből áll, ismételni nem szükséges
  • ára töredéke a gyógyszerek, szem és orrcseppek árának
  • a pontkombinációba más betegség kezelése is beépíthető
 

1 kezelés ára: 3.800,- Ft

5 alkalmas bérlet: 16.900,- Ft

bonusz
 

Nem csak az allergiádtól szeretnél megszabadulni, hanem más belső szervi vagy mozgásszervi panaszodtól is?  Komplex terápiával ez is elérhető!
Speciális pontkombinációk összeállításához most az öt alkalmas bérlet mellé biorezonanciás vizsgálatot adunk ajándékba (5.500,- Ft értékben)

Számoljunk együtt: 10 ml orrspray 2.600,- Ft, egy havi allergia gyógyszer 2.700,- Ft egy, 6 ml-es  szemcsepp ára pedig 1.800,- Ft. Egyetlen hónap alatt több, mint 7.000,- forintodba kerül az allergia tüneti kezelése. Két és fél havi allergia gyógyszer árából örökre búcsút mondhatsz a panaszaidnak!

14 éve végzünk fülakupunktúrás kezeléseket, több száz allergiából kigyógyult hálás vendégünk van. Mindössze két esetben újult ki a betegség öt éven belül. Egyiknek drasztikus környezetváltozás, másiknak traumatikus stressz volt az oka.

A döntés rajtad áll: megszabadulsz-e néhány hét alatt véglegesen az allergia kellemetlenségeitől, vagy dédelgeted magadban a betegséget?    Dönts MOST! Ha még a tünetek megjelenése előtt elkezded a terápiát, gyorsabb és látványosabb lesz a javulás, és máris 7.000,- Ft-ot spórolsz havonta!

Döntöttem!

Időpontot kérek MOST!        

Nyitva: 8.00-20.00 óráig

A hosszú nyitvatartásunk mindenki számára elérhetővé teszi a kezelést, de előzetes bejelentkezés és időpont egyeztetés szükséges.

Cím: 1223 Budapest, Kápolna utca 35