fbpx

Gyógyító központunk vezető természetgyógyásza több tízezer talpreflexológiai kezelés tapasztalatai alapján egy különleges gyógyító módszert hívott életre. Az arcreflexológiai kezelés kidolgozásában az ősi keleti gyógymódok és az akupresszúrás arcmasszázs tapasztalatai is segítettek. A mozdulatokban egyszerre van jelen a reflexzónák tisztítása, az arcizmok lazítása és a kötőszövet méregtelenítése. Képzeljen el egy relaxáló arcmasszázst hosszan tartó anti-ageing hatással: ez az arcreflexológia!

Kérek időpontot arcmasszázsra

Diagnosztika az arc reflexpontjai alapján:
Arcunk folyamatos változáson megy át. Ráncok, foltok jelennek meg, és tűnnek el róla. Sokan nem is gondolnak arra, hogy mindez a testben végbemenő változásokról tájékoztat. Egy alapos tisztító kúra után természetesnek vesszük, hogy letisztul a bőrünk, mint ahogyan azt is, ha egy kiadós szülinapi buli után karikás szemekkel ébredünk. Gondolt már arra, hogy ez nem csupán a kialvatlanság, hanem a túlterhelt máj és vese jelzése?

Ha szervezetünkben tartósan jelentkezik egy probléma (pl. megemelkedett gyomorsav tartalom), vagy éppen genetikusan lassú emésztést örököltünk, az a száj körüli terület jelzéseiből kiolvasható. Ahogyan az is, ha sok húst eszünk, vagy éppen kevés folyadékot iszunk. Ha hormonális problémáink vannak, keveset vagyunk szabad levegő, esetleg a szívünk erőlködik, az arc-reflexológus leolvassa ezeket a jeleket, és kidolgozza a legmegfelelőbb terápiás masszázst.

Szeretnék bejelentkezni telefonon: 06-30/9510989

Az arcreflexológia hatásmechanizmusa:
A talp reflexpontjaihoz hasonlóan az arcon található reflex területek is belső szerveink salakanyag lerakó helyeként működnek. Ahogyan bekerülnek raktárakba ezek a kristályok, ugyanúgy el is távolíthatók a szervezetből, megfelelő irányú és erősségű masszázsfogásokkal. A kúra minimálisan 6 alkalomból áll, a terápia kiegészítéseként ajánlhatunk gyógyteákat, a táplálkozás tudatosabbá tételét, esetleg más méregtelenítő módszereket.