fbpx

Az igazi boldog párkapcsolat

Rossz egyedül, társ nélkül élni! 

Nincs aki tanúja lenne életünknek, nem oszthatjuk meg örömünket, bánatunkat. A baráti kapcsolatok nem pótolhatják az összetartozás meghitt érzését és a szerelem csodáit. A boldog élethez szervesen hozzátartozik egy tartalmas párkapcsolat, amelynek előfeltétele, hogy el kell fogadnunk önmagunkat, meg kell bocsátanunk magunk és mások tévedéseit, vagyis fel kell építenünk egy stabil, nyitott és mindenki számára vonzó személyiséget.

.

Legtöbb félelmünk abból a tévhitből fakad, hogy nem vagyunk eléggé szerethetőek. Mindnyájan tudjuk, hogy szeretet nélkül nem lehet létezni, ezért mindent megteszünk, hogy kiérdemeljük mások szimpátiáját. Ha ez nem sikerül, fásulttá, ingerlékennyé és introvertált személyiségűvé válunk.

Ha krízisbe kerül a kapcsolata, mielőbb keressen fel szakembert, mert a tapasztalataink szerint, minél jobban elmélyül a konfliktus, annál nehezebb helyreállítani a harmonikus együttélést. Rendszerint a váláshoz vezet a problémák szőnyeg alá söprése, holott a legtöbb esetben elkerülhető lenne a szakítás.

.

.

Ha a pároddal nem tudsz kommunikálni, akkor ezeket a kérdéseket fogjuk górcső alá venni:

 • a probléma áttekintése, a sérelmek érzelemmentes feldolgozása
 • önmagunk meghatározása és értékelése a konfliktusban
 • egymás érveinek megértése, elfogadása
 • a megfelelő kommunikáció elsajátítása
 • közös sarokpontok kialakítása felelősségvállalással
 • bizalmatlanság és a merev attitűdök elkerülésének technikái

A párok 80%-a rendre ugyanazokat a banális, de pusztító hibákat követi el, amelyekkel saját kezűleg verik szét a házasságukat. Pedig létezik néhány egyszerű alapelv, amely segítségével új sínre tehető a kisiklás szélén lévő házasság. A párkapcsolati tréning egyéni beszélgetéssel kezdődik, amikor szükségét látjuk, a párod bevonásával folytatjuk a közös munkát. Választhatsz férfi vagy női terapeuta közül, de amikor a párod is jelen van, minden esetben két szakember vesz részt az ülésen.

Kognitív disszonancia redukció azt jelenti, hogy a fejünkben élő valóságkép és a valóság teljesen ellentmond egymásnak.
Ez a disszonancia párkapcsolatban komoly nézeteltérést okozva, a veszekedések gyakori forrásává válhat. Kezelése roppant egyszerű, elegendő keresni egy fontos dolgot, amiben mindkét fél tökéletesen egyetért. Ha a fontos dolgokban megvan az összhang, onnantól minden más részletkérdéssé silányul, és a konfliktus felgöngyölíthető.

.

Ha régóta nem találod az igazi társad, akkor ezeket a szempontokat tekintjük át:

 • az okok feltárása külső, szakértői szemmel
 • a sikertelenség okainak feldolgozása, átértékelése
 • szemléletváltás, valódi, gyors változások kialakítása
 • érzelmeink kimutatásának veszélyei és lehetőségei
 • a kudarctól való félelem leküzdésének megtanulása
 • a kapcsolatteremtés nehézségeinek feloldása
 • elköteleződés a biztonság feladása nélkül

.

Mivel segítjük a hozzánk fordulókat?

 • választási lehetőség férfi vagy női terapeuta közül
 • egyénre szabott terápia, több módszer használatával
 • garantált előrelépés a probléma megoldásában
 • rugalmas rendelési idő, ingyenes parkolás
 • igényes, intim környezet

Jelentkezem most a terápiára e-mailben: adjegeszseget@gmail.com

.

Ha nincs krízishelyzetben, de úgy érzi a párja nem figyel eléggé önre, magányos a párkapcsolatában, elhidegültek egymástól vagy megrendül a bizalma a szerelmében akkor célszerű mielőbb segítséget kérni egy szakembertől, hiszen ezek a problémák soha nem oldódnak meg maguktól.

A boldogság kiteljesedéséhez önmagunk megismerésén keresztül vezet az út, amely néha göröngyös ezért komoly elkötelezettséget kíván. Az eredmény viszont a boldog, érzelmekben gazdag, csalódásmentes, kiegyensúlyozott párkapcsolat és szerethetőség megélése.

.

Olvasd el, mások miként vélekedtek a terápiáról.

.

A 1.5 órás konzultációk során, irányított beszélgetéssel, hatékonyan sorra vesszük az okokat és a teendőket. Célunk, lehető leggyorsabban kézzelfogható megoldási javaslatokkal szolgálni.

Arra törekszünk, hogy egy izgalmas és tartalmas párkapcsolatba segítsük a hozzánk fordulókat. Néha előfordul, hogy az egymásnak okozott sebek annyira megmérgezték a házasságot, hogy már nincs visszaútra lehetőség. Ilyenkor szem előtt kell tartanunk: „az életünk túl rövid ahhoz, hogy boldogtalanságban éljünk akár egy napot is” Ezért ha egy kapcsolat menthetetlen, ki kell alakítani a fájdalommentes lezárási folyamatokat.

.

Ezen az úton leszünk társad, hívj bátran 06-30/248-6611 legyen mielőbb igazi, örömteli párkapcsolatod.

Ne feledd! „Az idő az egyetlen dolog ami magától megy, minden más rajtunk múlik”

Találjatok rá Ti is a boldogságra

.