fbpx

Bejelentkezés a menedzser szűrővizsgálatra

Holisztikus Gyógyító Központ

Természetgyógyászati diagnosztika és terápia

Az átfogó szűrővizsgálat során, életkorának és életvitelének megfelelő, személyre szabott tanácsadást adunk, melyet a vizsgálati eredmények alapján alakítunk ki.  Érdemes tudni, hogy a teljes körű természetgyógyászati felmérés segít kideríteni a kiváltó okokat is. Az állapotfelmérés fontossága abban rejlik, hogy sokan még egy súlyos betegség korai szakaszaiban is tünetmentesek lehetnek! Ha úgy érzi, megváltozott a teherbírása, nem tapasztalt tüneteket érez magán, hirtelen indokolatlan fogyás vagy hízás következik be, vagy ha visszatérő intenzív fájdalmai vannak, javasoljuk, a lehető legkorábbi időpontot kérjen a kollégáinktól!

.

8 + 13 =

Az időpontfoglalást megteheti telefonon is:  +36/30-9510989   vagy  +36/30-2486611

Ha szeretne többet megtudni a vizsgálatról, küldje el kérdéseit e-mailben: adjegeszseget@gmail.com

.

Címünk: 1223 Budapest, Kápolna utca 35.

.

NyitvatartásMunkanapokon 8-20-ig.  Kizárólag bejelentkezés alapján!

.

Megközelíthetőség: 4. metró kelenföldi végállomástól 101E vagy 150-es autóbusszal Aradi utcai megállóig, onnan 1 perc gyalog, továbbá a 141-es autóbusszal Hűség utcai megállóig, majd a Hűség utcán végig sétálva jobbra a harmadik ház (8-9 perc gyalog).

.

Gépkocsival: a 70-es úton Szoborparkig, (Mementó Park) ott balra fordulva 800 méter után ismét balra. Megközelíthető még 6-os úton Budafokig, vagy a Nagytétényi úton az RTL Klub székházig, onnan Jókai út felfelé, majd jobbra a Kápolna utca.

.

Ingyenes parkolási lehetőség a ház előtt!

.

.

Budapest, Kápolna u., 1223 Magyarország

Confessio – Hitvallás

Kapcsolat

Együtt könnyebb!  Forduljon hozzánk bizalommal