fbpx

Króm – a zsírbontás szakértője

A króm segít a szervezet regenerálódásában, az aminosavak és fehérjék beépülésében.  Részt vesz a zsíranyagcserében, csökkenti a testzsírt és támogatja az izomtömeg növelését.  Vércukor szint szabályozó szerepe miatt hiánya a cukorbetegség kialakulásához vezethet. Az elégtelen vércukorszint szabályozás falási rohamokhoz, folyamatos éhségérzethez vezet, ami elsődleges oka a túlsúly kialakulásának és az eredménytelen fogyásnak. Idősebb korban a króm mennyisége csökken a szervezetben, így pótlása elengedhetetlen.

Adagolás: 1 tabletta /nap    Tartalma: króm (króm-klorid) 200 µg (500 % NRV*). NRV* = napi bevitel referenciaértéke.

Ára: 3.850,- Ft (két havi adag)

Omega 3 – Telítetlen zsírsavakban gazdag halolaj

Egy felnőtt szervezetének az egészséges működéshez naponta 250-500 mg EPA-DHA összetevőre van szüksége (többszörösen telítetlen zsírsavak). Az étkezés során ezt a mennyiséget nem tudjuk a szervezetünkbe juttatni.  Csökkenti a hasi elhízás mértékét, támogatja a zsíranyagcserét, használatával csökken a magas vérnyomás és cukorbetegség kialakulásának rizikója.  Segít a máj méregtelenítésében és a bőr szöveteinek regenerálódásában.

Adagolás: ajánlott napi mennyiség 2 kapszula
Tartalma: 2 kapszulában: tengeri halakból származó halolaj 2.000 mg (ebből EPA 360 mg, DHA 240 mg); E-vitamin (D-alfa-tokoferol) 9,1 mg (75,8 % NRV*). Zselatin kapszula. NRV* = napi bevitel referencia értéke

Ára: 5.100,- Ft  (egy havi adag)

 

Köpöly készlet

A fogyasztás elengedhetetlen terméke a köpöly. A köpölyözés a kínai gyógyítás egyik kiváló eszköze, amellyel szebbé, rugalmasabbá tehetjük bőrünket. A köpölyharang húzó hatása kitágítja a bőrben és a kötőszövetben lévő kapillárisokat, ezáltal növekszik a vérellátás az izmokban. Nagyon jól alkalmazható narancsbőr kezelésére, illetve helyi fogyasztásra, comb, has vagy a fenék területének csökkentésére, ráadásul a bőr rugalmas és feszes lesz.

Köpölyözésnél a vákuum hatására az erek kitágulnak, a salakanyagok a véráramba kerülve a veséken keresztül kiürülnek. Hideg köpölyözéshez, a vákuum hatás pumpa segítségével érhető el. Köpölyözéskor a méreganyagokkal teli zsírsejtek mérete jelentősen csökken, a bőr kisimul, a laza kötőszövetek megerősödnek, visszaszerzik rugalmasságukat és csökken a narancsbőr.

A köpölyöző készlet hat különböző méretű műanyag harangból áll, és egy pumpa segítségével távolítható el a levegő. A kezelés végén a harangok tetején lévő szelep felhúzásával megszüntethető a vákuumhatás. Használata gyors, kényelmes és rendkívül hatékony. Anyaga tartós, könnyen tisztítható, jól bírja az olajok, krémek használatát.

 

A teljes készlet ára: 4.900,- Ft