fbpx

Vállalati egészségprogramok

Mit tartalmaznak az egészség programok?
Az adott cég igényeihez alkalmazkodó, egyedileg összeállított csomagokat ajánlunk.  Részei lehetnek szűrővizsgálatok, előadások, attrakciók, torna foglalkozások, meditációs gyakorlatok, játékos vetélkedők, konfliktus és stressz kezelő gyakorlatok, gyermek és családi programok.

Hány fős cégek részére szolgáltatnak?
A legkisebb cégektől a legnagyobbakig. Mivel stábunk gond nélkül bővíthető különböző szakterületen dolgozó kollégákkal, így nem okoz gondok akár egy multinacionális vállalatnál tartandó egészségnap vagy munkahelyi egészségvédelmi program, szemtorna foglalkozás megszervezése sem.

Milyen helyszínen zajlanak a programok?
Az egészségprogramok helyszínéül szolgálhat akár a cég székhelye, telephelyei, de igény esetén megkeressük a programhoz leginkább illő, könnyen elérhető és költséghatékonyan bérelhető helyszínt.

Szükséges-e a megfelelő felszerelésekkel rendelkeznünk?
Cégünk minden szükséges kelléket biztosít a programok lebonyolításához.

Hogyan működik a munkahelyi office masszázs?
Kollégánk egy, a cég által rendelkezésre bocsátott helyiségben felállítja a masszázshoz speciálisan kifejlesztett masszázsszéket, gondoskodik a nyugalomról, megfelelő körülmények megteremtéséről. A masszázs ruhában történik. A vendégek ideális öltözéke rövid ujjas laza póló, kényelmes nadrág. A masszázs kérhető heti 1 vagy több alkalomra, egy vagy több masszőrrel.

Meg lehet tanulni a masszázst?
Igen, a masszázskezeléseken kívül hosszú évek óta foglalkozunk a masszázsok tanításával is. Akár online módon vidékről vagy külföldről is elvégezhetőek a tanfolyamaink. Nem kötelező vizsgázni a megszerzett tudásból, de ha sikeres az elméleti és gyakorlati felmérésed, akkor tanfolyam elvégzéséről a Felsőoktatási törvény által deklarált igazolás kerül kiállítása, amellyel akár vállalkozást is indíthatsz.

.