fbpx

Gyakori kérdések a szűrővizsgálatokról

Mennyi a vizsgálatok ideje?

  • Az állapotfelmérések ideje 1 óra
  • Menedzser szűrés és a Komplex vizsgálat 1,5 óra

Hol történik a szűrés?

  • Budapesten a 22. Kerületben, a (Kelenföld vasútállomás metró megállótól 101E busszal 15 perc)
  • Vidéken családok részére (5 fő fölött ingyenes kiszállással)
  • Céges szűrővizsgálatok (5 fő fölött ingyenes kiszállással)
  • Egészségnapok, sportrendezvények, háttérszolgáltatások

Mik a teendőim szűrés előtt? Gondoskodni kell a megfelelő mennyiségű folyadék (víz) elfogyasztásáról, a vérvizsgálat előtt 3 órával már nem szabad étkezni.

Mennyire pontosak a vizsgálatok? A szűrések adatai gyakran már a betegség megjelenése előtt jelzik, a szervek működésében beállt negatív változásokat. Sok esetben alkalmasak az öröklött hajlamok kimutatására, a környezeti ártalmak okozta egészségkárosodás megelőzésére is.

Kinek érdemes részt venni a szűréseken? A lappangó betegségek korai stádiumban diagnosztizálva hatékonyabban gyógyíthatók, illetve  megállítható az állapotromlás. Az időben elkezdett terápiával elkerülhetőek a szövődmények és a súlyos áttétek, ezért 35-éves kor felett, minimum évente célszerű rész venni az állapotfelmérésen, 35-év alatt pedig panaszok esetén.

Mennyi időn belül javasolt kontrollvizsgálaton részt venni? Évente célszerű megismételni a vizsgálatokat.

Miért ajánljuk: Az átfogó vizsgálat és a prevenciós életmód tanácsadás hasznos mindazok számára, akik fontosnak tartják az egészségük megőrzését. Korszerű vizsgálati eszközökkel, egy helyen, azonnali kiértékeléssel, folyamatos kontroll lehetőséggel segítjük a hozzánk fordulókat.

.

Nincs jobb ajándék, mint az egészség! a legtöbb szolgáltatásunk ajándék utalvány formájában is megvásárolható.

.

Kvantum biorezonanciás vizsgálat

 

Kismamáknál elvégezhető-e a vizsgálat? Nem, ez esetben az íriszdiagnosztikát ajánljuk

Gyermekeknél hány éves kortól végezhető biorezonanciás vizsgálat? 3 éves kortól. Figyelembe kell venni, hogy 10 éves korig csak csökkentett mennyiségű adat nyerhető ki.

Teljes allergiavizsgálat történik? Az allergének 12 nagy csoportját és 16 féle anyagot tesztelünk (fém, vegyi anyagok, festékek, dohányfüst, por, virágpor, tejfehérje, gyógyszer, alkohol).

Mennyi időn belül érdemes kontrollt végezni? Fél év elteltével mindenképpen, ha életmódváltás vagy bármilyen terápia történt, ennek hatásait is le tudjuk mérni.

Mennyire tükrözi az aktuális állapotot vagy a tendenciákat a vizsgálat?

A biorezonanciás állapotfelmérés a 72 órával ezelőtti történéseket már rögzíti. Kétségtelen, hogy eredményeiben sokkal fontosabb a tendenciákat meglátnunk, semmint a közelmúlt eseményeit. A betegségekre hajlamosító tényezők ugyanis hosszabb távon fejtik ki hatásukat. Például: ha alaki tegnapelőtt elkezdte szedni a C-vitamint, az a mérések eredményeként már mutathat ideálishoz közeli vitamin szintet, de elképzelhető, hogy az egyéb összefüggések tartós C-vitamin hiányra utalnak. Ugyanakkor a vas beépülése sokkal lassabb, így a 2 napja tartó vas pótlás még nem jelentkezik a vizsgálatokban.

Mire számíthatok az eredmények alapján?

A vizsgálat során nyert adatok összefüggéseit elemezve kialakítunk egy terápiás javaslatot, melyben szerepelhetnek gyógyteák, otthoni „feladatok”, központunkban igénybe vehető terápiák (fül-akupunktúra, mozgásszervi kezelések, reflexológia, masszázs, kinezio tape) esetleg szakorvosi vizsgálatra történő irányítás, amennyiben az eredmények ezt indokolják. Az eredményeket és terápiás javaslatot írásban közöljük, és a számítógépben archiváljuk! Kontroll alkalmával a mérési eredmények összevethetők.

 

Jelentkezem a vizsgálatra

.