fbpx

Gyakori kérdések a szűrővizsgálatokról

Mennyi a teljes vizsgálatsorozat ideje?

  • Alapcsomag és a gyermek vizsgálati ideje 1 óra
  • Bővített és komplex csomag 1,5 óra

Hol történik a szűrés?

  • Budapesten a 22. Kerületben
  • Vidéken családok részére (5 fő fölött ingyenes kiszállással)
  • Céges szűrővizsgálatok (5 fő fölött ingyenes kiszállással)
  • Egészségnapok, sportrendezvények, háttérszolgáltatások

Mik a teendőim szűrés előtt? Gondoskodni kell a megfelelő mennyiségű folyadék elfogyasztásáról (vizsgálat előtt + fél liter víz), a vérvizsgálatok előtt 3 órával nem szabad étkezni.

Mennyire pontosak a vizsgálatok? A szűrések eredményei már a fájdalmak megjelenése előtt jelzik a szervek működésében beállt negatív változásokat. Sok esetben alkalmasak az öröklött hajlamok kimutatására, a környezeti ártalmak okozta egészségkárosodás megelőzésére is.

Miért érdemes részt venni? A lappangó betegségeket időbeni felfedezve megállítható az állapotromlás. Az időben elkezdett terápia által elkerülhetőek a szövődmények és a súlyos áttétek.

Mennyi időn belül javasolt kontrollvizsgálaton részt venni? Évente egyszer célszerű megismételni a vizsgálatokat.

Kinek ajánljuk: az átfogó vizsgálatok, prevenciós és életmód tanácsadás hasznos a fiatalok, családosok, nyugdíjasok számára és mindenkinek, aki fontosnak tartja az egészségét! Korszerű vizsgálati eszközökkel, egy helyen és egy időben, azonnali kiértékeléssel, folyamatos kontroll lehetőséggel.

.

Nincs jobb ajándék, mint az egészség! a legtöbb szolgáltatásunk ajándék utalvány formájában is megvásárolható.

.

Kvantum biorezonanciás vizsgálat

Kismamáknál elvégezhető-e a vizsgálat?

Nem, ez esetben az íriszdiagnosztikát ajánljuk

Gyermekeknél hány éves kortól végezhető biorezonanciás vizsgálat?

3 éves kortól, de 10 éves korig csak csökkentett mennyiségű adat nyerhető ki a vizsgálat után.

Teljes allergiavizsgálat történik?

Az allergének 12 nagy csoportját, 16 féle anyagot tesztelünk e vizsgálat keretén belül. (fém, vegyi anyagok, festékek, dohányfüst, por, virágpor, tejfehérje, gyógyszer, alkohol)

Mennyi időn belül érdemes kontrollt végezni?

Fél év elteltével mindenképpen, ha életmódváltás vagy bármilyen terápia történt, ennek hatásait is le tudjuk mérni.

Mennyire tükrözi az aktuális állapotot vagy a tendenciákat a vizsgálat?

A biorezonanciás állapotfelmérés a 72 órával ezelőtti történéseket már rögzíti. Kétségtelen, hogy eredményeiben sokkal fontosabb a tendenciákat meglátnunk, semmint a közelmúlt eseményeit. A betegségekre hajlamosító tényezők ugyanis hosszabb távon fejtik ki hatásukat. Például: ha alaki tegnapelőtt elkezdte szedni a C-vitamint, az a mérések eredményeként már mutathat ideálishoz közeli vitamin szintet, de elképzelhető, hogy az egyéb összefüggések tartós C-vitamin hiányra utalnak. Ugyanakkor a vas beépülése sokkal lassabb, így a 2 napja tartó vas pótlás még nem jelentkezik a vizsgálatokban.

Mire számíthatok az eredmények alapján?

A vizsgálat során nyert adatok összefüggéseit elemezve kialakítunk egy terápiás javaslatot, melyben szerepelhetnek gyógyteák, otthoni „feladatok”, központunkban igénybe vehető terápiák (fül-akupunktúra, mozgásszervi kezelések, reflexológia, masszázs, kinezio tape) esetleg szakorvosi vizsgálatra történő irányítás, amennyiben az eredmények ezt indokolják. Az eredményeket és terápiás javaslatot írásban közöljük, és a számítógépben archiváljuk! Kontroll alkalmával a mérési eredmények összevethetők.

 

Vizsgálatra jelentkezem