fbpx

A nagy körültekintéssel végzett haj és fejbőr analízis segít feltárni a hajaddal kapcsolatos problémák gyökerét. A holisztikus szemléletű állapotfelmérő vizsgálatokkal biztosítjuk számodra az igazi megoldások lehetőségét.

 

 

Haj és fejbőr analízis
mikrokamerás vizsgálat a probléma mentes fejbőr és a dús, egészséges haj eléréséért

Bár régóta tudjuk, a haj természetes megújulási folyamatába a hajhullás is beletartozik, mégis aggódva számláljuk nap, mint nap a kihullott hajszálakat.  Hát még, ha azt tapasztaljuk, hogy hajmosás után a lefolyó megtelik hajszálainkkal, és a fodrász is megjegyzi: a múltkor mintha még dúsabb hajad lett volna!

Bosszankodunk, ha két nap után zsírosnak látjuk hajunkat, és sajnáljuk, ha a töredezett hajvégek miatt rövidre kell vágatni frizuránkat. 

Tanácstalanságunkban egy dolgot biztosan tudunk: a haj minőségromlásának, ritkulásának és a fejbőr viszketésének, korpásodásának ezernyi oka lehet, amit megfejteni hosszadalmas és a szakemberek sem járnak mindig sikerrel.

A mikrokamerás hajvizsgálattal megnézhetjük a hajszálak minőségét, vastagságát, felépítése támpontot adhat a szervezetben zajló, belső változásokra, de felfedheti a külső mechanikai ingerek roncsoló hatását is.

A fejbőr alapos áttekintésével és a táplálkozási, életviteli szokások elemzésével rábukkanhatunk a bőrfelszínt károsító tényezőkre, és az okokra, amik elvezethetnek akár a hajhulláshoz, zsírosodáshoz, vagy éppen a szárazsághoz, viszketéshez.

Milyen eredményt várhatsz a vizsgálattól?

– hajhullás fajtájának, okainak felderítése
– hajtőben képződő zsírosodás fajtájának kimutatása
– korpásodás okainak, baktériumok jelenlétének kimutatása
– egyéb, hajjal kapcsolatos problémák okainak keresése
– fenti problémák kezelési módjának ismertetése
– étkezési, életviteli tanácsok

A vizsgálat során kameránkkal a hajszálakról, fejbőrről több fotót készítünk, amelyeket a számítógépen 200-szoros nagyításban megtekintve analizálunk.

Az okok kiderítése után igyekszünk a legegyszerűbb és leggyorsabb megoldást megtalálni, amiben elsősorban a természetes anyagok, így az olajok, gyógynövények, kapják a legnagyobb szerepet.

 

A modern vizsgálati módszerrel végrehajtott haj és fejbőr analízis megvéd attól, hogy

  • a drogériákat végigjárva tízezreket költs el felesleges, használhatatlan szerekre
  • órákat tölts az internet fórumait olvasgatva
  • a sikertelen próbálkozások miatt feladd
  • minden tükörbe nézéskor bosszankodj, és még jobban elkeseredj
  • önbizalmad egyre csökkenjen, aggodalmad pedig egy nőjön.

 

A haj és fejbőr analízis kérhető önmagában is, de szerencsésebb a komplex állapotfelmérés részeként végezni. Így összefüggéseiben láthatunk minden folyamatot, mely kihatással van a haj problémáira is.

Ára: 8.500,- Ft

Igen, érdekel a hajdiagnosztika

Az állapotfelmérést választom

Hogyan érkezzek a vizsgálatra?

Vizsgálat előtt 3-4 nappal már nem célszerű hajat mosni. Lehetőleg minél kevesebb balzsam, hajlakk legyen a hajszálakon.

 

Ha már hosszú ideje szenvedsz a hajhullástól, korpásodástól, zsírosodástól vagy éppen a fejbőr viszketésétől, ne várj tovább!

.
Add meg magadnak az esélyt, hogy újra büszke hajkoronával, hozzád illő frizurával éld a mindennapjaidat!