fbpx

.

Leszoknál a dohányzásról, de nem tudod hogyan kezdd el?

Látom, eldöntötted, megszabadulsz az életedet is veszélyeztető rossz szokásodtól, a dohányzástól!
Mi minden eszközzel segítünk Neked végrehajtani életed nagy elhatározását.

Jó, ha tudod:

Segítség nélkül 100-ból mindössze 3 ember tud leszokni a dohányzásról.

Az akadály nem az akaratgyengeség, hanem a nikotin és a pszichés tényezők együttes bénító ereje.

Azzal, hogy elhatároztad, végleg megszabadulsz a magadat és környezetedet károsító rossz szokásodtól, és a felesleges pénzkidobástól, a csata felét már megnyerted! A következő nagy lépést már együtt tesszük meg.

Itt az ideje, hogy eloszlassunk néhány tévhitet a dohányzással kapcsolatban!

 • NEM IGAZ, hogy nyugtat >> a nikotin megvonási tünetek erős feszültséget okoznak, amit a rágyújtás csupán pár percig enyhít
 • NEM IGAZ, hogy fogyaszt >> felborítja az anyagcsere folyamatokat, a szükséges vitaminok és megakadályozza az ásványi anyagok beépülését
 • NEM IGAZ, hogy stresszoldó >> folyamatosan frusztrál, állandó kényszer alatt tart, hogy mikor gyújthatsz rá végre
 • NEM IGAZ, hogy nincs veszélye >>  ha nem is halsz meg idő előtt, valamelyik dohányzás okozta szövődmény okán, akkor is tönkre teszi az időskori életminőséget.

Miben számíthatsz ránk? Három fontos, önálló elemként is kérhető megoldást ajánlunk. (Fül-akupunktúra, Állapotfelmérés, Komplex leszokási program)

I. Fül-akupunktúrás kezelés:

Számos dohányzásról való leszokást segítő módszer létezik, mind közül a legegyszerűbb a fülakupunktúra. A kínai gyógyászat több ezer éves tapasztalatát állítjuk szolgálatodba addiktológiai kezelésünkkel, melynek lényege a nikotin utáni vágy, a nyugtalanság megszüntetése és a méregtelenítés beindítása.
Az eredmény eléréséhez általában 3-4 kezelésre van szükség.

Bónusz: A dohányzás-függősségi teszt szöveges kiértékelése

                                        

Egy kezelés: 3.800 Ft   (3 napi cigi adagod ára)
Bejelentkezem: +36 30 9510 989

Ha több oldalról szeretnéd támogatni szervezetedet, és tuti biztos, gyors eredményt szeretnél, olvass tovább!

A terápia hatékonyságát nagyban elősegíti, ha tudjuk, a szervezetben milyen nyomokat hagyott, a több évi függőség. Mely szervek, milyen mértékben károsodtak, hol kell leginkább segíteni a szervezetet.

II. A komplex természetgyógyászati állapotfelmérés eredményeinek alapos elemzése és kiértékelése után gyógynövényekkel, táplálék kiegészítőkkel, egyéb otthon is végezhető módszerekkel tudjuk erősíteni a fülakupunktúra hatékonyságát.

Bónusz: 10+2 pontos lista a sikeresség érdekében

Állapotfelmérés + első kezelés: 17.500.- Ft    (egy heti cigi adagod ára)
Bejelentkezem: +36 30 248-6611
                                           

 

Ha úgy érzed, a dohányzás motivációja Nálad is több dologból tevődik össze,
minden tényezőt szeretnél örökre kizárni, olvass tovább!

A legbiztosabb és leggyorsabb módszer az egyéni motivációkon alapuló Komplex Leszokási Program, amely magában foglalja a teljes átfogó állapotfelmérést, a mentális tanácsadást és a megfelelő akupunktúrás terápiát is. Mivel a függőség maga is sok összetevős, ezért a végleges, gyors, legkevésbé kellemetlen leszokási folyamat is csak személyre szabott és gondosan megtervezett kezelési metodikával érhető el.

Bónusz: Pilates DVD 60 perces mozgásprogram.

               

Komplex Leszokási Program: 24.900,- Ft    (két heti cigi adagod ára)
Bejelentkezem:
+36 30 248-6611

 

                                 Legyél részese az ország egyik leghatékonyabb leszoktatást segítő programjának!

 

III. Komplex Leszokási Program előnyei:

 • saját motivációd alapján kerül kialakításra, így hatásossága megkérdőjelezhetetlen
 • a kezelések együtt támogatják a nikotin kiürítését és a szervezet megtisztítását
 • a nikotinéhség csökkentésére a leghatékonyabb fülakupunktúrás módszert használjuk
 • a leszokást kísérő kellemetlen tüneteket – nyugtalanság, fokozott étvágy – a leszokás megkezdésekor azonnal kezeljük
 • a pszichés kötődés oldására mentális terápián vehetsz részt, melynek során folyamatos konzultációs lehetőséget biztosítunk
 • segítjük az életmód váltást, táplálkozási, életviteli, sporttal és relaxációs technikákkal kapcsolatos tanácsokat adunk

Most már Te is látod: több, mint húsz éves terápiás tapasztalatunk minden eszközével segítünk abban, hogy megszűnjön nikotintól való függőséged és végre szabad, egészséges életet élj!


Bejelentkezem
:
+36 30 9510 989

Mit nyersz, ha végleg NEM-et mondasz a dohányzásra?

 • normalizálódik a vérnyomásod, pulzusod, javul a vérkeringésed
 • csökken a trombózis és az érszűkület veszélye
 • megszűnik a köhögés, rekedtség, ritkábban szenvedsz majd felső légúti betegségben
 • normalizálódik az emésztésed, megszűnik a reflux, a belek irritációja
 • újra érzed a régen elfelejtett ízeket, illatokat
 • üdébb lesz a leheleted, tisztábbak és fehérebbek a fogaid
 • energikusabb és teherbíróbb leszel, újra örömet jelent a sport, a mozgás
 • javul a koncentrációd, ritkábban leszel fáradékony, enervált
 • magabiztosabb leszel, és szabadabban élhetsz, mint valaha!

 

 

Visszatart a sikertelenségtől, a nikotinéhségtől való félelem?  Jó lenne elvonási tünetek, közérzet romlás, hízás és idegesség nélkül megúszni a leszokás folyamatát?

Most itt a lehetőség, hogy IGEN-t mondj az egészséges, nikotinbűztől mentes, jobb anyagi körülményeket biztosító életre!

Jelentkezz be még ma, hogy elhatározásod mielőbb valóra váljon!    

Bejelentkezem: +36 30 9510 989

Ezt mondták, akik végig csinálták a programot:

A fültűk egyáltalán nem fájdalmasak, a munkámban,  edzőteremben sem akadályozott. Mondjuk a haverok cikiztek az első héten, de mostanra már inkább irigykednek.     (K. András Kistarcsa)

Először azt vettem észre, hogy 2 nappal a kezelés megkezdése után egy buliban a szokásos 8-10 szál cigi helyett mindössze háromszor gyújtottam rá, akkor is a felénél eldobtam. Így nem túl gazdaságos…. de a leszokásért még ezt is bevállalom.   (Lőcsei Katalin Budapest)

Ma már örülök, hogy a komplex programot választottam, sok olyan információt tudtam meg az egészségemről, ami nagyon hasznosnak bizonyult. Végső soron megnyugtatott, hogy komoly károsodás még nincs, de intő jeleket kaptam. Sokat segített a terápiás beszélgetés, olyan dolgok is felszínre jöttek, amikről azt hittem, már rég túl vagyok rajta. Vagy mégsem?     (D. Zsófia Cegléd)

 

 

 

GYIK:

Hány kezelés szükséges a végleges leszokáshoz: Általában 2-3 alkalom elegendő. A legerősebb dohányosok is 4-5 alkalom után erőfeszítés nélkül teszik le a cigarettát.

Mit érzek a kezelés alatt: Az akupunktúrás „tűk” nem okoznak a közérzetben változást. Amennyiben a kezelés alatt rágyújtasz, nem esik jól a cigaretta, valószínűleg 1-2 slukk után eldobod.

Fájdalmas-e a tűk beszúrása: a kezeléshez 1,5 mm hosszú, tartós tűket használunk, ez max. az első 1-2 órában okoz kis kellemetlenséget. Éjszaka, ha ráfordulsz arra az oldaladra, érezheted kellemetlennek a tűket, de ez is max. 1-2 éjszakán át tart.

Korlátoz-e a hétköznapi életvitelemben a tűk megléte: az akupunktúrás kezelés alatt semmilyen korlátozással nem kell számolnod: járhatsz uszodába, megmoshatod a hajad, nyugodtan élheted a megszokott életedet.

Kell-e ismételni a kezeléseket: legjobb tapasztalataink a Komplex Leszokási Programmal vannak, mivel itt egyszerre zajlik a méregtelenítés, a szervezet újra kalibrálása, és a pszichés motivációk lebontása, ezért a terápia után nincs szükség sem új sem pedig fenntartó kezelésekre.

Más betegség kezelhető- e együtt a dohányzásról való leszoktatással: amennyiben a természetgyógyászati állapotfelmérésen egyéb betegségekre is fény derül, a fülakupunktúrás pontkombinációba ezek kezelése is beépíthető! Több probléma együttes megoldására is van lehetőség (pl: magas vérnyomás, allergia, méregtelenítési elégtelenség, emésztőrendszer kezelése, depresszió, fáradtság, …)

 

Jelentkezek itt

E-mailben: adjegeszseget@gmail.com

.