fbpx

Immunrendszer vizsgálat

Egészséges immunrendszerrel a koronavírus is legyőzhető.
Ismered immunrendszered állapotát?

.

Komplex természetgyógyászati szűrés az immunrendszer védekezőképességének kimutatására

Nem kell félelmekkel és bizonytalanságban élned! Miért? Mert van megoldás!

Az immunrendszer olyan sejtek, szervek és szövetek összetett hálózata, amelyek együttesen működnek a test fertőzésekkel szembeni védelmében. Sokszor nem veszünk róla tudomást, mert egészségesek vagyunk, és ezt természetesnek tekintjük. Szerepet csak akkor kap, ha veszély fenyegeti egészségi állapotunkat, mint most, a koronavírus terjedésével. Fontos tudnunk, hogy nem egyforma a védekezőképességünk, a nyári hónapok feltöltő folyamata segít átvészelni a téli időszakot. Nem véletlen, hogy az influenza-járványok mindig tél vége felé jelennek meg, amikor az emberek immunrendszere a leggyengébb a napfény és persze a „D vitamin” hiány miatt.

.

Az immunrendszer feladata, hogy a szervezetbe kerülő minden betolakodót, potenciális ellenséget felismerjen és eltávolítson. Erre a nagyon komoly és nagy pontosságot igénylő munkára azonban csak akkor képes, ha egyensúlyi állapotban van.  Életünk során folyamatosan kapcsolatba kerülünk mindenféle kórokozóval, megbetegedni azonban csak akkor fogunk, ha kedvezőek a feltételek a kórokozók elszaporodására, vagyis az immunrendszerünk gyenge.

.

.

Ahhoz, hogy nyerésre állj a koronavírussal szemben, tudnod kell, immunrendszered milyen állapotban van.

Ehhez kiváló módszer az olyan komplex állapotfelmérés, amely

 • feltérképezi az emésztőrendszer állapotát (ami az immunitás alapja)
 • kimutatja a stressz szintet és ennek következményeit
 • méri a vitamin és ásványi anyag ellátottságot, hiányokat
 • nyomon követi az esetleges változásokat, panaszokat
 • fényt derít a szervezet gyenge pontjaira, a betegséghajlamokra

Ha eredményeid jók, megnyugodhatsz és az általánosan ajánlott higiénés szabályok betartásával, megfelelő óvatossággal elkerülheted a vírusfertőzést.

Ha gyengébb mérési eredményeket kapunk, kézzel fogható tanácsokat kapsz arra, mit tehetsz az egészséges immunitás megteremtésért.

 

.

Az immunrendszernek nincs egy kiemelhető, központi szerve, dinamizmusa miatt testszerte jelen van. Ebből következően az immunrendszert „önmagában” nem lehet erősíteni sem. Az élettani funkciókat, az emésztést, a kiválasztást, az idegrendszer állapotát, az erőnlétet vagy a mentális állapotot lehet javítani, ezáltal javulhat a betegségekkel szembeni ellenálló-képesség is. Az “immunerősítő” kifejezésnek, bár a különféle termékek marketingjében közkedvelt és bevált szóhasználat ebből a szempontból nincs értelme.

.

.

Mit nyersz ezzel az egy órás vizsgálattal-tanácsadással?

 • megszabadulhatsz az indokolatlan rettegéstől, hogy elkapod a betegséget
 • előre felkészítheted immunrendszeredet egy esetleges fertőzésre (nem csak a koronavírusra!)
 • lappangó szervi gyengeségek időben kiderülnek, tudsz tenni ellene
 • megszűnik a félelem kiváltotta stressz, ami gyengíti az immunitásodat
 • segítségére lehetsz szeretteidnek, továbbadhatod a tanácsokat, információkat
  .

Menedzser szűrés, természetgyógyászati állapotfelmérés keretében

 • íriszdiagnosztika, iridológiai elemzés
 • vitamin és ásványi anyag szint kimutatása                                                          
 • biorezonanciás mérés
 • légzésfunkció vizsgálat
 • véroxigénszint mérés (SpO2 szaturáció)
 • személyre szabott tanácsadás

A teljes vizsgálat díja mindössze 13.500 Ft.

 

 

Megteheted, hogy nem veszel tudomást a körülötted csapkodó villámokról. Nem olvasol híreket, nem nézel televíziót, letiltod az ezzel kapcsolatos facebook posztokat.  De a hírzárlat nem véd meg Téged a fertőzéstől.

Nem lenne jobb, ha biztonságban, nyugalomban élhetnéd a mindennapjaidat, ha semmi nem zavarná meg a rutinodat és ez az egész koronavírus csak mérsékelten mozdítana ki a komfortzónádból?

Bizton állíthatom, hogy a tudás a felkészülés alapja és jó, ha tudod, az immunrendszert erősíteni soha nem késő. Csak tudnod kell, mit és hogyan tegyél ennek érdekében!

 

A lényeg az, hogy nincs egy varázslatos tabletta, amely garantáltan erősíti az immunrendszert és megvédi az új koronavírustól. Tudunk azonban mutatni neked olyan valós módszereket, amelyekkel megadhatod a legjobb esélyt immunrendszerednek arra, hogy munkáját a megbetegedésekkel szemben tökéletesen elvégezze.

Szeretnél a koronavírusról többet megtudni? Érdekel miként tudod önmagadat ellenőrizni?
Ha igen, akkor ITT elolvashatod a legfrissebb tudnivalókat.

.