fbpx

Írisz kép

A szerveinkből érkező ingerek impulzusai az agy speciális sejtjeibe továbbítódnak, innen egy részük az agykéregbe és az ideghártyára kerül. Így lehetséges az, hogy a szem szivárványhártyája – írisze – a testünk valamennyi szervének reprezentánsa, amelyet íriszfotó segítségével rögzíthetünk. Az írisz fénykép alkalmas a betegségeink kimutatására, de legfőképpen a pillanatnyi egészségi állapotunk dokumentálására. Az íriszről készült fényképet bármikor összehasonlíthatjuk a múltban készült fotóinkkal, és a változás nyilvánvalóvá teszi az életmódunk hatásait a szervezetünkre.

    

A szivárványhártyán a színeltéréseket, foltokat, lakunákat, strómaszálakat, pigmenteket, valamint a sklera területen az erezettséget és lipideket vizsgáljuk.

.

Az írisz képe jelentősen változik az évek során, ha a szervezetünkben is jelentős átalakulás megy végbe, így a dokumentált íriszfotó alkalmas az állapotunk nyomonkövetésére. Az egészségünk jobbulása vagy rosszabbodása egyaránt lekövethető, így megfelelő képet nyújt az egyén gyógyulási képességéről és a szervezet terápiára adott válaszáról valamint a terápia hatékonyságáról.

Célszerű évente íriszfotót készíttetni, amiből látjuk milyen változások mentek végbe a szervezetünkben. Nagy előnye, hogy nem szükséges hozzá semmilyen beavatkozás, gyors, fájdalommentes, bármikor megismételhető és dokumentálható.

 

Ne próbálkozzon otthon a tükörben megfigyelt jelzésekből következtetéseket levonni! Ha a szemén furcsa képződmények jelentek meg, forduljon szakemberhez!

What you see is sometimes deceiving

 

Holisztikus Gyógyító Központ
1223. Budapest Kápolna utca 35
T: 0630-2486611, 0630-9510989
E-mail: adjegeszseget@gmail.com

.