fbpx

Íriszdiagnosztika

Az Íriszdiagnosztika gyors, pontos, noninvazív és fájdalom-mentes alternatív elemzési eljárás. A módszer tökéletesen alkalmas az egészségügyi problémák /panaszok hátterének vizsgálatára.

Az íriszdiagnosztika lehetőséget ad a betegség okainak feltárása, a legmegfelelőbb terápia kiválasztására, az egészség helyreállítása érdekében. Az íriszben látható jellegzetességek alapján információkat kapunk a vizsgált személy egészségi állapotáról. Mint ahogy az agyunk rögzíti életünk legfontosabb eseményeit, úgy őrzi szemünk írisze a múltunk emlékeit.

Az íriszen a megfelelő szerv helyén jelez a szivárványhártya: foltok, színeltérések, mintázatok és ún. lakunák kialakulásával. Ezek jelzik a fájdalmak, gyulladások, betegségek helyét és okát. Az írisz szöveti struktúrájának, mélyebb rétegeinek szabálytalanságai az írisz képének digitális rögzítésével láthatóvá válnak, és elemzési alapot szolgáltatnak a képzett iridológus számára. A számítógépen digitalizált íriszkép biztosítja a fontos részletek kinagyítását és segíti a nagy pontosságot igénylő elemző munkát.

A vizsgálat előtt célzott anamnézist készítünk, megbeszéljük a táplálkozási szokásokat, a szervezetet érő környezeti hatásokat. Az íriszen különböző pigmenteket, lakúnákat, textúrákat és színeket elemzünk, amelyek az emberi szervezet működése következtében, idegi áttételezés útján jönnek létre. A szervezetünk rendkívül bonyolult összefüggéseinek értékeléséhez több vizsgálati módszert együttesen alkalmazunk. Így épül fel a teljes szűrővizsgálat, vagyis a komplex állapotfelmérés. Az íriszdiagnosztika preventív szerepe régóta bizonyított és megkérdőjelezhetetlen, ezért a természetgyógyászati szűrővizsgálataink kiemelt része az írisz elemzése.

.

Bejelentkezem az íriszdiagnosztika vizsgálatra

.

Amit az íriszdiagnosztikáról tudni érdemes

Minden fajta betegségünk, erős vagy ismétlődő inger, toxikus terheltség, külsérelmi behatás vagy lelki instabilitás fellelhető nyomot hagy az íriszünkön, azonos, jól behatárolható helyen. A szűrés során ezeket a jelzéseket vizsgáljuk a szemünk íriszén.

A szivárványhártya, vagyis az írisz vizsgálata hasznos lehet az általános funkcionalitás diagnosztizálására, mivel egyes szervek korrelálnak az írisz meghatározott területeivel. A vizsgálat megmutatja a szervezet egyensúlyi zavarait és működésbeli eltéréseit, hű képet nyújt az immunrendszer állapotáról, a szervezet energia szintjéről, az idegrendszer stressz terheléséről.

 

Az iriszdiagnosztika előnyei:

  • a betegségek gyorsan, pontosan feltérképezhetők
  • a rendellenesség már a kezdeti stádiumban kimutatható
  • az egész embert vizsgálva fény derül az összefüggésekre
  • kontrollálható az alkalmazott terápia hatékonysága

Hogyan történik a vizsgálat?
A szemünk szivárványhártyájáról mikrokamera segítségével egy a számítógépen rögzített képet készítünk. Ez az íriszfotó a továbbiakban tetszés szerint nagyítható, részeiben kiemelhető a vizsgálat pontosítása érdekében. A kapott eredményt közösen értékeljük, átbeszéljük és amennyiben szükséges, szót ejtünk az esetleges terápiás lehetőségekről.

Mi hordozza az információt?
Az íriszen különböző textúrákat, színeket és formákat elemzünk, amelyek az emberi szervezet működése következtében, idegi áttételezés útján jönnek létre. Értékes információkat kapunk a betegségeink előzményeiről, ezen felül betekintést nem csak a jelenlegi állapotba, de a genetikai rendszerünkbe is. Az íriszdiagnosztika alkalmas rejtett betegségek felfedésére, akár a testi tünetek megjelenése előtt is. Ezáltal a preventív szerepe bizonyított és megkérdőjelezhetetlen.

Írisz fénykép fontossága:
A kinagyított, színes íriszfotót számítógépen rögzítjük, így pácienseink nyomon követhetik a szervezetükben bekövetkező változásokat, természetgyógyászként pedig lemérhetjük a beteg állapotának javulását és az alkalmazott terápia hatékonyságát.

Miért a szem árul el legtöbbet a személyiségünkről?
A szemünk nem tud hazudni! Ellenben az arcmimikánk, fej- és testtartásunk, hangunk elváltoztatható, de a szem mindent elárul rólunk.
Pszichológiából tudjuk, hogy a lélek zavarai az arcon is megmutatkoznak, nyúzottnak, szomorúnak esetleg kétségbeesettnek tűnünk, amely legszembetűnőbben a tekintetünkből olvasható ki. Milyen csodálatos a Magyar nyelv: a „szembetűnő” szó mennyire beszédes.

.

Tekintsd meg az árainkat itt

.

Még több információ: adjegeszseget@gmail.com

Pányi István
 iridológus
06-30/2486611

.