fbpx

A koronavírus már több éve, mint kívülről jövő stresszor aknázza alá az életünket.

Az a legrosszabb benne, hogy nincs ráhatásunk a történésekre. Ahogy haladunk előre az időben, egyre türelmetlenebbek vagyunk, nehezebb az alkalmazkodás, és egyre kilátástalanabbnak látjuk a jövőt.

Eddig jól tervezhető világunkból kiszakadva, most nagyfokú bizonytalanságba zuhantunk, és szinte teljesen elvesztettük az irányítást az életünk felett.  

.

Hullámokban tör ránk a tagadás, a kételkedés, a remény és annak elvesztése.
Sokan depresszióba vagy a félelem fogságába esnek, szorongóvá válnak, mások agresszív tagadásba, ellenállásba kezdenek, és vannak, akik az élvezeti szerekhez (alkohol, drog) menekülnek.

Soha nem volt még ennyire nagy szükség arra, hogy

  • lelki egyensúlyunkat fenntartsuk,
  • bízzunk magunkban és problémamegoldó képességünkben,
  • kifejlesszük magunkban az alkalmazkodást és rugalmasságot,
  • gyakoroljuk a toleranciát és megértést.

A szükség lehetőséget (is) teremt: utat nyit arra, hogy foglalkozz magaddal, elrendezd régóta fennálló „tartozásaidat” önmagad és a családtagjaid felé.

Mit nyerhetsz?

  • Lelki békét: mellyel megkönnyíted saját, és a körülötted élők mindennapjait,
  • Stabilitást, nyugvópontot: ami által könnyebben veszed a hétköznapok akadályait,
  • Terhelhetőséget: a munkában, produktivitást a nehézségek leküzdésében
  • Esélyt: a fejlődésre, tisztán látásra, dolgaid elrendezésére, hogy újult erővel indulj a teljes nyitást követő „új világba”

Nyugalom, kiegyensúlyozottság és pozitív életszemlélet, vagyis a mentális egészség eredménye pedig a jól működő immunrendszer, mely ellenállóvá tesz Téged legádázabb ellenségeddel, a koronavírussal szemben is.

ADOK ESÉLYT MAGAMNAK

Ha most hagyod, hogy életedet szétzilálja ez a lehetetlen állapot, ha lemondasz terveidről és kidobod minden célodat az ablakon, ha engeded, hogy motivációdat porrá zúzza a közönyösség, akkor Te is a COVID vesztesei közé fogsz tartozni.

Megengedheted magadnak ezt a luxust?

Megengedheted magadnak a kidobott éveket, a kihűlt kapcsolatokat, az elvesztett barátokat?

Ha a válaszod NEM, akkor fordítsd Te is saját javadra a koronavírus kínálta pozitív  lehetőségeket és kattints ide             időpontot kérek egy segítő beszélgetésre

Holisztikus Gyógyító Központ

Elsődleges, kiemelt célunk az egészségmegőrzés: a szellemi és fizikai teljesítőképesség növelése otthon és munkahelyeken egyaránt. Az egészséges életmód népszerűsítése mellett tanácsadással egybekötött közérzetjavító, állapotfelmérő szűrővizsgálatokat is végzünk. 

Napjainkban mind jobban előtérbe kerül a munkahelyi egészségvédelem, hiszen egyre hosszabb a munkában töltött idő, egyre nagyobb figyelemre és koncentrációra, valamint kiemelkedő teljesítményre van szükség. Ennek érdekében átfogó komplex egészségvédelmi szűrő és tanácsadó programot dolgoztunk ki.

Holisztikus Gyógyító Központ, ahol együtt gyógyul a test és a lélek, fiatal és idős, magányos és párkapcsolatban élő. Te is számíthatsz ránk, jelentkezz állapotfelmérésre vagy válassz a terápiáink közül, szakembereink készséggel állnak a rendelkezésedre.