fbpx

Lelki egyensúly helyreállítás

Lelkünkben együtt él a gyermek és a felnőtt, a múlt és a jelen, hiszen mindössze egyetlen lelkünk van. Ez kísér minket végig utunkon: harcol, ha bántják; sír, ha fájdalmat okozunk neki; szeretünk vagy gyűlölünk vele. Minden pillanatban jelen van, még akkor is, amikor végső elkeseredés kerít hatalmába, és remegő kisgyermekként várjuk, hogy megöleljenek!

Lelkünk emlékezik: sajnos a rosszra sokkal tovább, mint a jó dolgokra! Ha fájdalma túl sokáig tart, testünk is megbetegszik általa.

Kudarckerülésre, önbizalom hiányra, elfojtott agresszióra, hipochondriára még nem találtak ki pirulát, egyetlen gyógyszer létezik: a lelki egyensúly terápia!

Bejelentkezem a tanácsadásra

.

Mindannyian éltünk már át olyan konfliktus helyzeteket, amelyhez nem rendelkeztünk megoldó-képlettel, és igazán jól jött volna a segítség! A megoldás lassú és küzdelmes volt, a végén mégsem úgy alakult, ahogyan szerettük volna.  Nem jó érzés vesztesnek lenni a csatában!

.

A szakember segítségével lehetőséged nyílik

  • kívülállóként tekinteni a problémádra
  • megérteni saját és mások érzelmi reakcióit
  • lépésenként közelíteni a megoldáshoz
  • megoldó-képleteket gyűjteni hasonló helyzetekhez
  • felismerni személyiséged árnyoldalait és változtatni azokon

.

Milyen eredményt várhatok: belső lelki egyensúly, személyiséged tartós fejlődése, céltudatos és felelősségteljes életvitel, önbizalom, biztonság, döntésképesség kialakulása, értékes és tartalmas emberi kapcsolatok, mentális és fizikális egészség.

Mi történik egy „ülésen”?   

Soha át nem élt bensőséges kapcsolatba kerülünk önmagunkkal. A jelen problémáinak tükrében felidézünk múltbeli eseményeket. Az akkor megélt rossz élményeket átfordítjuk építő jellegűvé, pozitív érzelmi válaszok kialakítására törekszünk. Harmóniába hozzuk a Testet és Lelket, akaratunkat és lehetőségeinket.
Azáltal, hogy kívülről látunk rá a problémára, kitisztul a kép, megtaláljuk a megoldást.

A másfél órás konzultációk alatt, irányított beszélgetéssel, hatékonyan sorra vesszük az okokat és a legfontosabb teendőket. Arra törekszünk, hogy a lehető leggyorsabban kézzelfogható megoldási javaslatokkal tudjunk szolgálni.

Sokan szenvednek elhagyatottságban, nehezen tudják egyedül feldolgozni a szakítást, magányosnak, elhanyagoltnak érzik magukat. Számukra sorsdöntő az egyensúly megtalálása, a biztonságérzet visszaállítása.

.

„Ne félj a jövőtől, várd a holnapot, a boldogság szelét érzem”

.

Kérj időpontot telefonon: +3630/2486611 egész nap hívható számon

.

Ismerd meg mások véleményét:

Szigeti Mónika |

Már a kapcsolatfelvétel zökkenőmentessége, rugalmasságuk szimpatikus, bizalomteljes volt számomra. A terapeuta pedig hozzáértő, kedves, nyugalmat, bizalmat sugárzó, hiteles ember aki szaktudásával sokat segített nekem. Köszönöm a lehetőséget, sok embernek fogom ajánlani! Köszönöm!

Márkusné Hüll Andrea |

Párkapcsolati tréningen vettem részt. Megismertem egy csodálatos embert Pányi Istvánt aki egy nagyszerű segítséget adott e témában. Nagyon szépen köszönöm a munkáját.

Estók Anikó |

Rendkívül hasznosnak és célratörőnek tartottam a terápiát és életvezetési tanácsokat. Megerősített a számomra kétséges elképzelésekben, amit a témáról saját megközelítésben gondoltam. Könnyen bizalmamba tudtam fogadni a terapeutát. Szakmai tudásával elégedett voltam. Nyugodt szívvel ajánlom, azoknak, akik elakadtak és megerősítésre várnak egy szakértelemmel rendelkező „kívülálló”-tól.

Kiraly G. Anna |

Nagyon szimpatikus terapeutával találkoztam és beszélgettem. Nem volt probléma előtte a megnyílás, kellemes stílusban es hitelesen vezetett, nem hozott kellemetlen helyzetbe, tapintatosan, tárgyilagosan kommunikált. Nyugodt szívvel ajánlom azoknak is, akik – mint én- nem konkrét esettel, hanem régóta tartó sikertelenségi folyamattal kivannak leszámolni… K.g.A.

Kiss László |

Hasznosnak tartottam a tréning első beszélgetését és folytatom, amíg szükségét érzem.

Itt van az Ön véleményének a helye:

.