Lelki egyensúly és párkapcsolati tréning

Lelkünkben együtt él a gyermek és a felnőtt, a múlt és a jelen, hiszen mindössze egyetlen lelkünk van. Ez kísér minket végig utunkon: harcol, ha bántják; sír, ha fájdalmat okozunk neki; szeretünk vagy gyűlölünk vele. Minden pillanatban jelen van, még akkor is, amikor végső elkeseredés kerít hatalmába, és remegő kisgyermekként várjuk, hogy megöleljenek!

Lelkünk emlékezik: sajnos a rosszra sokkal tovább, mint a jóra! Ha fájdalma túl sokáig tart, testünk is megbetegszik általa.

Pszicho

Kudarckerülésre, önbizalom hiányra, elfojtott agresszióra, hipochondriára még nem találtak ki pirulát, egyetlen gyógyszer létezik: a lelki egyensúly terápia!

Bejelentkezem a terápiára

.

Mindannyian éltünk már át olyan konfliktus helyzeteket, amelyhez nem rendelkeztünk megoldó-képlettel, és igazán jól jött volna a segítség! A megoldás lassú és küzdelmes volt, a végén mégsem úgy alakult, ahogyan szerettük volna.  Nem jó érzés vesztesnek lenni a csatában!

  • A szakember segítségével lehetőséged nyílik
  • kívülállóként tekinteni a problémádra
  • megérteni saját és mások érzelmi reakcióit
  • lépésenként közelíteni a megoldáshoz
  • megoldó-képleteket gyűjteni hasonló helyzetekhez
  • felismerni személyiséged árnyoldalait és változtatni azokon

Szeretnék időpontot kérni

.
Milyen eredményt várhatok?

A belső lelki egyensúly, személyiséged tartós fejlődése, céltudatos és felelősségteljes életvitel, önbizalom, biztonság, döntésképesség kialakulása, értékes és tartalmas emberi kapcsolatok, mentális és fizikális egészség.

Mi történik egy „ülésen”?   

Soha át nem élt bensőséges kapcsolatba kerülünk önmagunkkal. A jelen problémáinak tükrében felidézünk múltbeli eseményeket. Az akkor megélt rossz élményeket átfordítjuk építő jellegűvé, pozitív érzelmi válaszok kialakítására törekszünk. Harmóniába hozzuk a Testet és Lelket, akaratunkat és lehetőségeinket.
Azáltal, hogy kívülről látunk rá a problémára, kitisztul a kép, megtaláljuk a megoldást.

.

Ismerd meg mások véleményét: