fbpx

Lépj be velünk a megfizethető, egészséges fogyás birodalmába!

3013815b

Orvosok, dietetikusok, személyi edzők és természetgyógyászok együttes munkájával született meg az a hatékony karcsúsító program, amely egészséged megtartása mellett garantálja a súlyfelesleg csökkenését.

Vannak, akiknek egész életét végigkíséri a kudarcoktól, visszacsúszásoktól terhes testsúly kontroll. Az étrend drasztikus megszorításaitól ingerültek, elégedetlenek, és amellett, hogy nem érnének el eredményt, még rakódnak is a kilók. Másoknál, a változó kor közeledtével, az addigi ideális alkatuk változik meg, előnytelen zsírpárnák jelennek meg, és bár lehet a mérleg ugyanazt mutatja, optikailag mégis kövérebbnek látszanak.

 

  Az elhízás mindenkinél megállítható!

Cél az ideális testsúly beállítása, optimális táplálkozási szokások kialakítása, megfelelő izomtömeg felépítése és a törzsizmok megerősítése.

Eredményorientált tanácsadás, előzetes állapotfelméréssel, a Te adottságaidhoz igazítva.

Ha eddig nem foglalkoztál a testsúlyoddal, valamint a megfelelő izomtömeg felépítésével és a törzsizmok megerősítésével, épp itt az ideje! Mindössze egyetlen lépést kell megtenned: elkötelezni magad az egészséged mellett.    A többit bízd ránk!

 

Komplex Fogyasztó Program

Fontos tudni, hogy a szervezet kedvenc energiaforrása nem a zsír, hanem a glikogén. A szervezetünk csak a májban található glikogén raktárak kiürülése után indítja el a zsírraktárak felhasználását.

Hogyan segítünk ezt elérni?

Induláskor egy komplex állapotfelméréssel feltérképezzük tested működési mechanizmusait, kielemezzük étkezési szokásaidat, megkeressük gyenge pontjait. Ezt követően, személyre szabott, egyéni étkezési tanácsokat adunk, speciális táplálkozási szokásokat alakítunk ki közösen. Utadon nem hagyunk egyedül, folyamatosan elemezzük az eredményeket, kontrolláljuk az folyamatot.

 

Ismerd meg a programunk részleteit

Sokan hálásak a központunknak az elért eredményekért, a folyamatos kedvező visszajelzések új inspirációt adnak csapatunknak is. Ez garancia azok számára, akik most indulnak el a szakszerű fogyás útján. Az eredmény nem csak kilókban és centikben lesz mérhető, hanem a jobb közérzet, energikusabb munkavégzés, megnövekedett önértékelés, ritkább megbetegedés mind-mind pozitív hozadéka lesz a közös munkánknak.