fbpx

Ha megismered tested működését, meg is tudod javítani azt!

Már régóta keresed az ízületi és mozgásszervi fájdalmaktól mentes élet kulcsát?

 Jó helyen jársz!

Itt az ideje, hogy megismerjük az okokat, összefüggéseket, és összeállítsuk a számodra legmegfelelőbb terápiát.

Tevékeny, aktív életet élő emberként szorongva, dühösen éled meg, hogy fájdalmaid korlátoznak hétköznapi feladataid ellátásában?

Szeretnél szabadidődben kirándulni, kertészkedni, de nem esik jól a mozgás és gyorsan elfáradsz. Irigykedve nézed a haverokat, miközben kedvenc sportodat űzik, és bosszant, hogy már nem tartozhatsz közéjük. Gyermeked, unokád futkározna, tollasozna Veled a kertben, de nemet kell mondanod, mert nem tudod megemelni a karodat, hasogat a derekad vagy recseg a térdet. Esetleg mindhárom egyszerre?

Lassan beletörődsz, ez már nem lesz jobb….

Biztos vagy abban, hogy nem lehet jobb?

A mozgásszervi problémák megoldásának a kulcsa az a felismerés, hogy
mozgásrendszerünk egészségét a szorosan egymásra épülő alkotórészek működése határozza meg.

A fájdalom nélküli élet, a mozgás öröme számodra sem elérhetetlen!

Dőlj most hátra és képzeld el, hogy saját kezedbe veszed egészséged helyreállítását. Napirendedhez jól illeszkedő egyéni életmód és mozgás programoddal gyorsan eléred, hogy megszűnik a derék és hátfájdalom, reggel gond nélkül el tudod fordítani a fejedet, a térded sem fáj, ha hirtelen a fékre lépsz.

Gond nélkül tudsz koncentrálni a munkádra, mert a fájdalom nem bénítja meg gondolkodásodat, és a zsibbadás sem vonja el figyelmedet. Folyamatosan növekszik a terhelhetőséged, míg végül visszanyered kirobbanó formádat!

Soha többé nem kell lemaradnod egy jó kirándulásról, céges fociról vagy anya-lánya teniszmeccsről.

Fiatal korom óta sportolok. Atlétika, karate, hosszútávfutás követték egymást, mígnem beütött a krack: az utolsó félmaraton után erős térddagadás, el nem múló lüktető fájdalom. Elkezdtem szisztematikusan feltérképezni, mi zajlik a szervezetemben. Így derült fény a gerincsérvre, a csípő problémára, a porckopásra és a lúdtalpra. Ja, egy kis Baker ciszta meg Morton szindróma tovább árnyalta a képet.

Innen szép nyerni, gondoltam és kidolgoztam a komplex mozgásszervi állapotfelmérés részleteit, ami alapján elkezdtem saját életmód és sport rehabilitációs programomat. Ennek már négy éve. Azóta újra aktívan sportolok, minőségi életet élek!

Az állapotfelméréskor minden részletre kiterjedő vizsgálatot végzünk, mely kiterjed az

  • ortopédiai, statikai eltérésekreporckorong
  • állás és járástechnikára
  • testtartási anomáliákra
  • munka közbeni terhelésre
  • sport okozta igénybe vételre
  • örökletes tényezőkre

Az eredmények alapján terápiás javaslatot adunk , segítünk az életedbe gond nélkül beépíthető mozgásos elemek összeállításában, ötleteket adunk a  szervezet támogatására (étrend kiegészítők, gyógyteák, gyógynövényes pakolások)

Komplex mozgásszervi állapotfelmérés 5.500,- Ft

 

 

Ez pontosan 150 gramm Voltaren emulgél ára! Szerinted meddig elég egy tubus Voltaren krém?
Ha mindkét térded és még a derekad is fáj, néha kölcsönadod párodnak, szüleidnek, hát kevesebb, mint egy hónap!

Bónusz: ingyenes kontroll lehetőség ½ év múlva bonusz

Rólunk mondták: „Soha még nem kaptam ennyire átfogó képet és magyarázatot fájdalmaim okára. A látszólag különálló problémák: térdfájás, lumbágó és „banyapúp” megjelenése közötti összefüggés megértése nem csak magyarázatul szolgált, de reményt és erőt is adott.  A pontról pontra leírt mozgás és életmód programban foglaltakat apró lépésenként vezetem be a hétköznapokba. Külön köszönöm, hogy menet közben is segítségemre vagytok!”
L. Dorottya Budapest

A döntés rajtad áll: megismered-e szervezeted gyenge pontjait, élsz-e a változtatás lehetőségével, vagy hagyod, hogy mozgásod egyre jobban beszűküljön, egyre több legyen a fájdalmak miatt átvirrasztott éjszaka. Gyarapítod-e a kihagyott élmények sorát, vagy felállsz a fotelból és teszel magadért?

Kattints a gombra és kérj időpontot     MOST!    

Ha nem jelentkezel most, problémáid állandósulnak és a fájdalom egyre jobban fokozódik.

Ha azonban időben felfedjük az okokat, az izmok, csontok és ízületek problémáit hatékonyan lehet kezelni akár otthonodban is. A megfelelő típusú edzéssel, étrenddel és alternatív technikákkal gyorsan elérheted a fájdalom nélküli állapotot, de ehhez szükséged van egy megfelelően képzett szakember segítségére.
A mozgásszervi állapotfelmérést követően már tudni fogod milyen kezeléssel lehet megszüntetni a panaszaidat. Az egyik kiváló módszer a Breuss masszázs
vagy a Dorn terápia, amely célja a csigolyák szabad mozgását akadályozó blokkok megszüntetése. Számtalan más – nem műtéti – megoldás is szóba jöhet,    hiszen a legfontosabb lépésen túl vagy, rátaláltunk a kiváltó okokra.

Gyakran ismételt kérdések:

Mit kell vinnem a vizsgálatra: jó, ha vannak friss röntgen vagy CT leleteid, szakvizsgálati vélemények. Ugyan nem ez alapján vizsgálunk, de a komplexitás részét képezik.

Milyen ruhába menjek: célszerű a szabad mozgást biztosító pamut vagy laza nadrág, trikó, ujjatlan póló.

Milyen információkkal készüljek: Írd össze, milyen táplálék kiegészítőket szedtél az elmúlt 3 hónapban, milyen gyógyszereket, vitaminokat szedsz rendszeresen. Szüleidet kérdezd meg, volt-e a családban valamilyen mozgásszervi probléma? Gondold végig, volt-e baleseted (autó, kerékpár, háztartási…)

Mit kapok a vizsgálat végén: szöveges értékelést a vizsgálati eredményekről, amit közösen meg is beszélünk, tanácsadást és a konkrét feladatok leírását.