fbpx

Oktatás, karrier

Cégünk az online masszázsoktatás megteremtője, Magyarország első olyan képzését nyújtja, amely idő és pénz takarékosan azonnal használható elméleti és gyakorlati tudást ad a hallgatóknak.

Újszerűségéből adódóan merülnek fel az alábbi kérdések:

Hogyan történik az oktatás?

Hallgatóink mind az elméleti, mind a gyakorlati (videó) anyagot interneten keresztül kapják meg. Az elméleti anyag ezen oktatási formához igazodva számos képet, magyarázatot tartalmaz a könnyebb érthetőség kedvéért.  Az online oktatási forma rugalmasságának köszönhetően az elméleti anyag folyamatosan bővül, mindig a legújabb tapasztalatokat tartalmazza. Az elmélet végén kap egy kb. 10 kérdésből álló kontroll lapot a hallgató. Ezt együtt kiértékeljük, így a hallgató lemérheti, milyen szinten sajátította el az anyagot. A gyakorlati videón a masszázsfogások önmagukban, magyarázatokkal együtt szerepelnek, majd egy teljes kezelés is bemutatásra kerül.
A tanfolyami díj tartalmazza a kontroll kérdéscsoportot, egy óra skype konzultációt, valamint a magyar nyelvű igazolás kiállítását.

Milyen papírt kapok a tanfolyam végén?

Sorszámozott igazolást, mellyel munkát lehet vállalni wellness szalonokban, fitnesz termekben, szépségszalonokban, illetve vállalkozást lehet alapítani.

.
Személyes gyakorlásra van-e lehetőség?

Igen, a Masszázs műhelyben erre is van lehetőség, előzetes időpont egyeztetés alapján.

 

Tanulj otthonodban kényelmesen, nézd meg az oldalt itt