fbpx

Párkapcsolati terápia vélemények

Gábor
Nagyon köszönöm, hogy Istvánhoz eljutottam. Felkészült és összeszedett a munkájában. Nagyon segítőkész és jó belelátó képessége van a problémákba. Mindenkinek szeretettel ajánlom és én továbbra is igénybe veszem a segítségét.

Beáta
Jó élménnyel távoztam az első megbeszélésről. Márta kitűnő terapeuta, aki valóban egyénre szabottan beszélgetett el velem és sikerült olyan légkört teremtenie, hogy szívesen beszéljek magamról. Már az első alkalom után kaptam feladatokat és bővültek az ismereteim is. Biztos vagyok benne, hogy a teljes tanfolyam sok segítséget nyújt problémáink megoldásában. Mindenkinek ajánlom!

Z. Judit
Pányi István nagyon nyugodt, kiegyensúlyozott remek terapeuta. Hasznos, jó hangulatú beszélgetés folyt közöttünk, sokat haladtam a magam és párom megértésében.

Nagy Zsuzsanna
István nagyon kedves, szakmailag felkészült, és ami számomra a legérdekesebb, csak úgy árad belőle a nyugalom érzése. Én elég nehezen nyílok meg idegenek előtt, de nála azonnal éreztem, hogy jó helyen járok, rábízhatom magam. Sok-sok érdekes és hasznos dolgot osztott meg velem a két alkalom alatt. Mi a férjemmel mentünk el hozzá, éppen válni akartunk, mikor rátaláltunk erre a lehetőségre. Szinte hihetetlen, hogy két-két alkalom ennyit adott nekünk. Újra tudtunk beszélgetni egymással, tudtunk együtt nevetni és elkezdtek visszatérni az egymás iránt érzett érzéseink. Meleg szívvel ajánlom mindenkinek, aki úgy érzi, segítségre van szüksége!

Ágota
A beszélgetések során nagyon jól éreztem magam, biztonságos és bizalmat sugárzó volt a közeg. A terapeuta nagyon jól rávilágított azokra a dolgokra, amelyek a későbbiekben segítségemre lesznek. Úgy érzem elindultam a fejlődés útján. Mindenkinek nagyon tudom ajánlani aki úgy érzi útmutatásra van szüksége, vagy ha csak szeretne megerősítést kapni bizonyos témákban saját magáról.

Izabella
Nagyon örülök, hogy elmentünk a férjemmel, hiszen Márta és István rengeteget segített nekünk. Ők külső szemmel tudták látni a problémáinkat és rengeteg tanáccsal láttak el Bennünket. Teljes szívemből ajánlom őket másoknak is, mi biztosan fogunk még menni hozzájuk, mert tényleg segítenek nekünk a közös beszélgetések. Köszönöm szépen és örökre hálás leszek nekik 🙂

Priszter Erzsébet
Életem majd minden területén változás történt ez évben, ami teljesen felborította az eddig működő rendszereket. Beszélgetésünk során István nagyon jó „tükröt tartott” számomra, hogy rájöjjek egy csomó dologra, viselkedési mintára, amiket csinálok, követek, de nem arra az eredményre vezetnek engem, amit szeretnék. Ezek felismerése fontos lépés ahhoz, hogy a jövőben tovább tudjak lépni és be tudjam vonzani az életembe az új dolgokat, embereket. Nagyon köszönöm a segítséget és biztosan a jövőben is igénybe fogom azt venni.

.

Jelentkezz be Te is a szakembereinkhez és garantáltan megváltozik az életed! Telefon: 0630/2486611 E-mail: adjegeszseget@gmail.com

.