fbpx

Tudtad, hogy rajzaid szinte mindent elmondanak a személyiségedről?

Éppen úgy hordozzák személyiség jegyeidet, mint kézírásod.
Rajzolás közben megvalósul a tudatalattiddal való kommunikáció, mely nélkülözhetetlen önmagad megértésében.

Rajzaid szakszerű és alapos elemzése sokat segít céljaid kitűzésében, problémáid feltárásában és megoldásában.
Információkkal szolgál azokra a kérdésekre, amelyekre régen keresed a választ.

Tudatalattid különleges kapcsolatban áll lelkeddel, így a rajzon keresztül sok hasznos információhoz férhetünk hozzá.

Utat találunk személyiséged azon részéhez, melyek anélkül irányít Téged, hogy felismernéd hétköznapjaidra gyakorolt hatását.

Rajzaidon keresztül feltárulnak érzéseid, megnyilvánulnak félelmeid, régmúlt események hatásai még akkor is, ha ezeket tudatod feledni igyekszik.

face-66317_1280

A rajz elemzése megerősítheti vagy cáfolhatja az önmagadról alkotott képet, de mindenképpen segít reálisan látni önmagadat!Az a mód, ahogyan a helyet, arányokat használod, ahogyan a színekkel bánsz, személyiséged legbensőbb üzeneteit hordozza.

Egyetlen gondolat, egyetlen kimondott szó sem lehet annyira őszinte és kendőzetlen, mint a rajzaid által közvetített üzenet.

girl-3340383_1280
A szakember által végzett rajzelemzésből nyert számos információ lehetővé teszi számodra, hogy konkrét terveket alkoss, és ezeket meg is valósítsd.

A miérteket megismerve könnyen pozitív irányba fordíthatod gondolkodásodat, és hosszú távon el tudod kerülni a  kudarcokat.

Kompetenciáid ismeretében mind a magánéleti, mind a munkahelyi sikerek elérése is sokkal biztosabb!

A rajzaidban kifejezésre juttatott belső fájdalom megismerése révén lehetővé válik annak feloldása, kibeszélése, így gyorsan felszabadulsz a stressz alól, hamarosan megteremtheted belső békédet.

Ahogyan a kézírás elemzését, a grafológiát ma már pályaorientációban, lelki problémák és testi betegségek kimutatásában használják, úgy a rajz elemzése is támpontot ad ezeknél a területeknél.

Nézzük meg konkrétan, milyen kérdésekre ad választ a rajzelemzés:

  • párkapcsolati problémák, társkeresés nehézségei
  • kommunikációs képesség, kreativitási szint
  • családon belüli viszonyulások, szerepek                                             
  • múlt-jelen-jövő kapcsolata, egymásra hatása
  • múltból származó, belénk égett fájdalmak
  • fel nem dolgozott, el nem gyászolt veszteségek
  • pozitív vagy negatív gondolkodásmód túlsúlya
  • ÉN-határaink kijelölése, EGO működése
  • tudat alatt mire pazarolod el az energiádat
  • egészségügyi problémák, betegséghajlamok

Rajzelemzés és tanácsadás 60 perc

                     8500,- Ft

Jó lenne végre kiszabadulni érzéseid csapdájából! Úgy érzed, mindig ugyanazok a negatív dolgok történnek veled, nem tudsz a munkádban, párkapcsolatodban boldog és elégedett lenni. Vannak dolgok az életedben, amiről nem tudsz, vagy nem akarsz beszélni, mert nem érzed elég erősnek magad?

 

Felejtsd el a vergődést, a bizonytalanságot és nyiss új ablakot az életedre!      

A rajzaidban megjelenő szimbólumokat nem szigorú szabályrendszer alapján értékeljük.

Sokkal inkább összefüggéseket keresünk, intuitív módon vizsgálódunk, hiszen a cél a lélek minél jobb megértése.

Magad is láthatod, egy azon dolog hányféleképpen jelenik meg a rajzokon, komoly kihívást jelentve nekünk, elemzést végző szakembereknek, és hatalmas felelősséget téve a vállunkra.

20180426_090349

Könnyen hiábavalóvá válik minden erőfeszítésed és sikertelen lehet minden mentális terápia, ha belső elméd üzeneteit nem értjük, nem ismerjük!

Miért reméled, hogy találsz megoldást, ha Te magad sem tudod, mi az, amit elhallgatsz, milyen elfojtások működnek benned és mennyire érzed erősnek magad a változtatáshoz?

.

Adj esélyt magadnak most egy tartalmasabb, boldogabb, aggodalomtól mentes életre!

bonusz

AJÁNDÉK:
Karrier-Motivációs Térkép

GYIK

Hány éves kortól használható a rajzelemzés: Külön módszer létezik gyermek és felnőtt rajzok elemzésére, ezért már óvodás kortól végezhető. Különösen előnyös a gyermekeknél, akik még nem tudják szavakba önteni érzéseiket, de kifejezetten hasznos olyan felnőtteknél is, akiknek nehézséget okoz beszélni érzelmeikről.

 

Minden kiderül rólam? Igen, de aggodalomra semmi okod sincs! A jó szakember nem csak szaktudással, de megfelelő empátiával is rendelkezik. Csak annyira tart tükröt a kliens elé, amennyire az ő fejlődése, céljai megkívánják. Arról és annyit beszélgetünk, amiről és amilyen mélységig szeretnél.

 

Párkapcsolati problémáik esetén is segít? A kapcsolatban elfoglalt hely, a felvállalt szerep, a konfliktus megoldási módok és rejtett érzelmek megismerése nagy segítség e probléma megoldásában. Arra is lehetőség van, hogy pároddal együtt gyertek el hozzánk, ez esetben közös terápiás tanácsadásban lesz részetek. Ha külön időpontban jöttök, de mindketten szeretnétek belelátni érzelmeitek alakulásába, akkor egyéni terápiás tanácsadást kaptok, és természetesen maximális diszkréciónkra számíthattok!

 

Önbizalom hiánynál jelenthet-e megoldást? Mivel a rajz elemzéséből kiderül, miért nem sikerül az egészséges önbizalmat, önértékelést felépíteni, így a további terápiákhoz kiváló kiindulási alapként szolgál.

 

Belső szervi problémáim okának kiderítésében segíthet-e? Testi panaszaink mögött az esetek minimum 80%-ban lelki eredetű konfliktusok vannak. Amint ennek nyomára jutunk és megfelelő módon kezeljük, a testi tünetek sokszor maguktól rendeződnek.