fbpx

Relaxációs masszázs

Lazító masszázsra nagyobb szükségünk van, mint valaha, mivel a napjainkban a stressz egyre több panaszt és betegséget vált ki.

Rohanó világunkban, amikor nincs elegendő időnk magunkra, kapcsolataink üzletiesek, érzelem mentesek, akkor kell egy pillanat, amikor megállunk, ellazulunk egy terapeuta erős férfi kezei alatt. Átvesszük nyugodt rezgéseit, engedjük testünknek, hogy elernyedjen, felfrissüljön.

.

A relaxációs masszázs izomlazító, nyugtató, feszültségoldó hatású, általa érezzük, hogy törődnek velünk, figyelnek ránk, hogy biztonságban vagyunk. Ha fáradtnak érzed magad, esetleg nyugtalan, kimerült, stresszes vagy, akkor ne habozz, jelentkezzél a kényeztető relaxmasszázsra.

A relax masszázs az egész testet ellazítja, segít visszanyerni fizikai és testi- lelki egyensúlyunkat, idegrendszeri hatása miatt különösen pihentető. Laza, simító mozdulatokból áll, eredményeképpen teljesen újjászületünk. A sok éves tapasztalattal rendelkező férfi terapeutánk nemcsak a testedet de a lelkedet is megnyugtatja.

.

.

A lazító masszázsterápia nem csak az izmokat, bőrünket és a vérkeringést frissíti fel, hanem csodálatos hatást fejt ki az idegrendszerre is. Aktiválja a paraszimpatikus idegrendszert, ezzel ellensúlyozza a test stresszre adott negatív válaszreakcióit, feloldja az izmok akaratlan feszülését, ezáltal lehetővé teszi a normál szívritmus, vérnyomás és keringés helyreállását.

.

.

A masszázs segít ellazítani a testben önkéntelenül fenntartott feszültségeket, így megszabadulhat azoktól, még mielőtt kifejthetnék káros hatásukat a szervezetre. A kezelés jobb alvást biztosít, fokozza az izmok teljesítőképességét, erősíti az immunrendszert és a szervezet öngyógyító mechanizmusait.

.

.

Ha Te is „túlhajszolt” lány vagy és egy kis odafigyelésre, törődésre vágysz, akkor jelentkezz most az egy órás relaxációs masszázsra adjegeszseget@gmail.com email címen, vagy (+3630) 248-6611 telefonon. Mindössze 5.300.- forint a nyugalomért és az egészségért.

.

A masszázs ellenjavallatai:

  • láz, gyulladásos állapot esetén,
  • rosszindulatú daganatos betegség,
  • menses első két napja alatt,
  • fertőző betegségek esetén,
  • vérzékenység (leukémia, skorbut, hemophylia )
  • bőrbetegségek (pl. psoriasis),
  • terhesség első három hónapja.

Cím: 1223. Budapest Kápolna utca (Harmonikus környezet, ingyenes parkolás, könnyű megközelítés)

.