Szakembereink

 Vezető természetgyógyászaink

Pányi István

Íriszdiagnosztika, szűrővizsgálatok, lelki egészség helyreállítás, párterápia, stresszkezelés, sportrekreáció, komplex állapotfelmérés.

Amikor hozzám fordulsz, teljes biztonságban érezheted magad, ha íriszdiagnosztikát, stresszkezelés bármely formáját vagy komplex életvezetési tanácsokat szeretnél. Több évtizedes rekreációban valamint lelki egészséggondozásban szerzett gyakorlatom és több száz gyógyulni vágyó vendég visszajelzései alapján összefoglalom Neked a legfontosabb teendőket, amelyeket betartva visszanyerheted a tökéletes egészségedet, és hosszútávon megőrizheted azt.

Lóczi Márta

Lóczi Márta

Komplex  természetgyógyászati és mozgásszervi állapotfelmérés, gerincterápia, kinezio tape, fülakupunktúra , biorezonancia, rajzelemzés-személyiség analízis.

Természetgyógyászattal 1989 óta foglalkozom. Holisztikus szemléletben, az egész embert nézve, testi panaszainak okát lelki beállítottságával összevetve dolgozom. Legtöbb, amit számodra adhatok: útmutatás és terápiák a teljes testi-lelki harmóniához vezető úton. A szakmában elérhető legmagasabb képesítésekkel rendelkezem, másoddiplomásként a Testnevelés Egyetem mentálhigiéné szakán végeztem. A tanulás ma is fontos eleme életemnek, épp úgy, mint a sport és a meditációs gyakorlatok.

Nálunk megtapasztalod, hogy problémáddal nem vagy egyedül! Mi biztosan megtaláljuk a legjobb megoldást számodra, garancia erre széleskörű szakmai tapasztalatunk és több évtizedes gyakorlatunk!

      “

Csapatunk tagjai neves szakemberek az alábbi területekről:

Orvosok
Masszőrök
Dietetikusok
Gyógytornászok és Életmód tanácsadók

Amennyiben nem találsz elegendő információt problémád megoldására, tedd fel kérdéseid e-mailben – klikk a gombra.

 

Írj nekünk vagy hívj minket, kérdezz érdeklődj bátran!