fbpx

Szakembereink

Holisztikus Gyógyító Központ  ahol együtt gyógyul a test és a lélek, fiatal és idős, magányos és párkapcsolatban élő.

Több, mint 20 éves szakmai pályafutásunk alatt megtanítottuk vendégeinket a helyes táplálkozásra, a betegséghajlamok legyőzésére, a számukra ideális sport kiválasztására, a stresszmentes életmódra, a betegségek leküzdésére és a személyiség fejlesztésére.
Segítettünk megtalálni az ideális munkát, párt, és megteremteni a harmóniát nem csak a munkahelyen, de a párkapcsolaton belül is.

Milyen eszközeink vannak ehhez?

Mint természetgyógyászok, az alternatív állapotfelmérés és terápiák széles tárházával dolgozunk: íriszdiagnosztika, biorezonanciás állapotfelmérés, testösszetétel vizsgálat, véroxigén szint mérés és mozgásszervi állapotfelmérés. Nagy előszeretettel alkalmazzunk a rajztesztet, mint a személyiségünket visszatükröző, tudatalatti információk gyűjteményét.

Mint mentálhigiénés szakemberek minden lehetőséget megragadunk ahhoz, hogy segítsünk az önfejlesztés útján járóknak, oldjuk az elakadásokat az egymás közti kommunikációban, és megtaláljuk az egyénnek legmegfelelőbb stresszmentesítési technikát. Számtalan párnak adtuk vissza a hitet, a házasság megmentésében vagy segítettük a fájdalommentes elválást.

Mint humán egészségügyi szakemberek, a Kinezio Tape alkalmazásával, a fülakupunktúra, az állkapocsízületi terápia, és a szemtréning keretein belül hozzájárulunk az egészség fenntartásához, a fájdalmak csökkentéséhez, a teljes értékű élet megteremtéséhez.

 Vezető természetgyógyászaink

Pányi István

Íriszdiagnosztika, szűrővizsgálatok, lelki egészség helyreállítás, párterápia, stresszkezelés, sportrekreáció, komplex állapotfelmérés.

Az egészség-prevenciós munkáim között szerepel az állapotfelmérések széles skálája, ezen belül is első helyen, a Természetgyógyász Akadémián tanult íriszdiagnosztika áll, de a szűrővizsgálatokon kívül szívesen tartotok személyi edzéseket, testi-lelki kondicionálást valamint párkapcsolati terápiákat. Várom azokat a szingliket is akik szeretnének boldog párkapcsolatban élni, de bizonytalanok az élet útvesztőjében.

Régóta vallom, hogy egészség megtartásához a rendszeresen végzett mozgás és sport elengedhetetlen, azért a lelki – fizikai – mentális egyensúly megteremtése számomra a legfőbb cél. Ezt igyekszem személyes példával is alátámasztani a vendégeim felé. Számomra a karate, a hosszútávfutás, az úszás vagy éppen a kangoo nem csak egy edzés, sokkal inkább életforma.

Hiszem, hogy erős immunrendszerrel bármilyen betegség könnyen leküzdhető, a koronavírus sem veszi le a lábáról azokat, akik megfelelően táplálkoznak, eleget pihennek és a lelki békét is meg tudják teremteni.

Lóczi Márta

Lóczi Márta

Komplex  természetgyógyászati és mozgásszervi állapotfelmérés, állkapocs ízületi terápia, mentális készségek fejlesztése, kinezio tape, fülakupunktúra , biorezonancia, rajzelemzés-személyiség analízis.

Természetgyógyászattal 1989 óta foglalkozom. Holisztikus szemléletben, a testi panaszokat lelki tényezőkkel összevetve dolgozom.

Amiben számíthatsz rám: szervi problémák okának megkeresése és kezelése hatékony terápiás módszerekkel, útmutatás az egészség visszaszerzéséhez, megőrzéséhez. Lelki egyensúly megteremtése, mentális kompetenciák fejlesztése.

Három szakmacsoportban az alternatív gyógyászatban elérhető legmagasabb képesítésekkel rendelkezem. A Testnevelés Egyetem mentálhigiéné szakát 1997-ben végeztem el. A tanulás és tanítás ma is fontos eleme életemnek, nem csak tovább képzem magam, de 2002 óta masszőröket és természetgyógyászokat is tanítok.

 Számomra legjobb kikapcsolódás a túrázás, a sport és a meditációs gyakorlatok.

Nálunk megtapasztalod, hogy problémáddal nem vagy egyedül! Mi biztosan megtaláljuk a legjobb megoldást számodra, garancia erre széleskörű szakmai tapasztalatunk és több évtizedes gyakorlatunk!

      „

Csapatunk tagjai neves szakemberek az alábbi területekről:

Orvosok
Masszőrök
Dietetikusok
Gyógytornászok és Életmód tanácsadók

Amennyiben nem találsz elegendő információt problémád megoldására, tedd fel kérdéseid e-mailben – klikk a gombra.

 

Írj nekünk vagy hívj minket, kérdezz érdeklődj bátran!