fbpx

Szakembereink

Holisztikus Gyógyító Központ  ahol együtt gyógyul a test és a lélek, fiatal és idős, magányos és párkapcsolatban élő.

Több, mint 20 éves szakmai pályafutásunk alatt megtanítottuk vendégeinket a helyes táplálkozásra, a betegséghajlamok legyőzésére, a számukra ideális sport kiválasztására, a stresszmentes életmódra, a betegségek leküzdésére és a személyiség fejlesztésére.
Segítettünk megtalálni az ideális munkát, párt, és megteremteni a harmóniát nem csak a munkahelyen, de a párkapcsolaton belül is.

Milyen eszközeink vannak ehhez?

Mint természetgyógyászok, az alternatív állapotfelmérés és terápiák széles tárházával dolgozunk: íriszdiagnosztika, biorezonanciás állapotfelmérés, testösszetétel vizsgálat, véroxigén szint mérés és mozgásszervi állapotfelmérés. Nagy előszeretettel alkalmazzunk a rajztesztet, mint a személyiségünket visszatükröző, tudatalatti információk gyűjteményét.

Mint mentálhigiénés szakemberek minden lehetőséget megragadunk ahhoz, hogy segítsünk az önfejlesztés útján járóknak, oldjuk az elakadásokat az egymás közti kommunikációban, és megtaláljuk az egyénnek legmegfelelőbb stresszmentesítési technikát. Számtalan párnak adtuk vissza a hitet, a házasság megmentésében vagy segítettük a fájdalommentes elválást.

Mint humán egészségügyi szakemberek, a Kinezio Tape alkalmazásával, a fülakupunktúra, az állkapocsízületi terápia, és a szemtréning keretein belül hozzájárulunk az egészség fenntartásához, a fájdalmak csökkentéséhez, a teljes értékű élet megteremtéséhez.

 Vezető természetgyógyászaink

Pányi István

Íriszdiagnosztika, szűrővizsgálatok, lelki egészség helyreállítás, párterápia, stresszkezelés, sportrekreáció, komplex állapotfelmérés.

Amikor hozzám fordulsz, teljes biztonságban érezheted magad, ha íriszdiagnosztikát, stresszkezelés bármely formáját vagy komplex életvezetési tanácsokat szeretnél. Több évtizedes rekreációban valamint lelki egészséggondozásban szerzett gyakorlatom és több száz gyógyulni vágyó vendég visszajelzései alapján összefoglalom Neked a legfontosabb teendőket, amelyeket betartva visszanyerheted a tökéletes egészségedet, és hosszútávon megőrizheted azt.

Lóczi Márta

Lóczi Márta

Komplex  természetgyógyászati és mozgásszervi állapotfelmérés, gerincterápia, kinezio tape, fülakupunktúra , biorezonancia, rajzelemzés-személyiség analízis.

Természetgyógyászattal 1989 óta foglalkozom. Holisztikus szemléletben, az egész embert nézve, testi panaszainak okát lelki beállítottságával összevetve dolgozom. Legtöbb, amit számodra adhatok: útmutatás és terápiák a teljes testi-lelki harmóniához vezető úton. A szakmában elérhető legmagasabb képesítésekkel rendelkezem, másoddiplomásként a Testnevelés Egyetem mentálhigiéné szakán végeztem. A tanulás ma is fontos eleme életemnek, épp úgy, mint a sport és a meditációs gyakorlatok.

Nálunk megtapasztalod, hogy problémáddal nem vagy egyedül! Mi biztosan megtaláljuk a legjobb megoldást számodra, garancia erre széleskörű szakmai tapasztalatunk és több évtizedes gyakorlatunk!

      “

Csapatunk tagjai neves szakemberek az alábbi területekről:

Orvosok
Masszőrök
Dietetikusok
Gyógytornászok és Életmód tanácsadók

Amennyiben nem találsz elegendő információt problémád megoldására, tedd fel kérdéseid e-mailben – klikk a gombra.

 

Írj nekünk vagy hívj minket, kérdezz érdeklődj bátran!