fbpx

Ultrahangos kavitációs zsírbontás

Testszobrászat gyorsan, fájdalom nélkül!

Már régóta keresed azt a gyors és eredményes módszert, mellyel újra eléred a tökéletes alakot?
Az ultrahangos zsírbontás hatékony, kényelmes módja a zsírpárnák eltüntetésének, a cellulit nélküli feszes bőr elérésének!

Tavasszal sokan szembesülünk vele, hogy nyári ruhatárunk legkedvesebb darabjai „összementek egy méretet” a hosszú tél alatt. Törjük a fejünket, mi lenne a leggyorsabb, legolcsóbb és főleg a legtartósabb megoldás arra, hogy lélegzetelállítóan csinosak legyünk.

 

A napi rutinba nem nagyon fér bele plusz edzésidő, a diétától onnan fogyunk, ahonnan nem kellene, mi pedig formásak szeretnénk lenni! Rosszul tűrjük a megvonást, az éhezés pedig csak a  ”jojo” effektusnak kedvez.

 

Olyan módszer kell, ami centiméterről-centiméterre, onnan és annyit farag le, amely a kívánt alak eléréshez szükséges. Nem rabol el túl sok időt, nem jár fájdalommal (zsírleszívás brrr..) és nem áll fenn az újrahízás veszélye.  Nem károsítja az egészséget, és „mellékhatásként” feszes, fiatalos, ápolt bőrt eredményez.

 

Ugye, szeretnéd már látni magad kedvenc ruhádban, elégedetten, magabiztosan, miközben örömmel és izgalommal készülsz az esti partira, ahol elismerő tekintetek szegeződnek Rád!

Megmutatom, mire számíthatsz:

látható eredmény már a 3. kezelés után

csökkenő ruhaméret, csípő és derék bőség

formás combok és popsi, tudatosan formált kontúrok

feszes, rugalmas és egyenletes bőrfelszín

fokozódó bőrtáplálás, lassuló öregedés

javuló vér és nyirokkeringés

halványuló seprűvénák

Az ultrahangos kavitációs technikával történő alakformálás és bőrfeszesítés a lokalizált zsírcsökkentés eddigi legkorszerűbb módja, mely ma már számodra is elérhető. Sokkal biztonságosabb, kényelmesebb és kevesebb idő pénz ráfordítást igényel, mint más, drasztikusabb terápiák.
Válassz az alábbi alternatívákból és biztosítalak, hogy elfelejtheted a hasra, combra, csípőre rakódott zsírpárnákat, a makacs cellulitot!
1 kezelés (45 perc)

3 kezelés (3×45 perc)

5 kezelés (5×45 perc)

10 kezelés (10×45 perc)

4.200,- Ft

11.700,- Ft

18.500,- Ft

35.000,- Ft

 

5 alkalmas bérlethez + 2 alkalom ajándék mágnesterápiás zsírbontó kezelés

10 alkalmas bérlethez + 5 alkalom ajándék mágnesterápiás zsírbontó kezelés

Rohannak a hetek, nyakunkon a nyár, ha most nem tünteted el zsírpárnáidat hasadról, csípődről, popsidról, és combodról, továbbra is ki leszel téve a jojó-effektusnak, szedheted a „zsírbontó” tablettákat, megvonva magadtól minden finom falatot.

Ugye ezt nem akarod!

 

Gyakori kérdések a kezelésről:

Milyen sűrűn ajánlott a kezelés? Heti 2-3 alkalommal, alkalmanként 45 perc, amely három, egynként kb. egy  tenyérnyi terület kezelését foglalja magában.

Hány kezelésből áll egy kúra? Attól függően, hogy a lerakódások mennyi ideje állnak fenn, illetve hány éves a páciens, a hatékony kezeléshez 5-15 kezelésre van szükség.

Mennyi ideig hatékony? Az ultrahangos kavitációs zsírbontás véglegesen lebontja a zsírsejteket. Ahol elpusztulnak a zsírsejtek, ott nem képződnek újak, így a látható eredmény tartós!

Mely területekre ajánlott? A has, comb, fenék, térd, csípő, kar területén végezhető a látványos eredmény hozó kezelés.

Kell-e diétázni? Nem, de a folyadék bevitelre figyelni kell!

Megereszkedik-e a bőr? A kezelésnek bőrfeszesítő hatása is van így kontúrosabb lesz az alak

A kezelés jár-e mellméret csökkenéssel? Nem, mivel a kavitációs kezelés során csak ott történik meg a centiméterekben mérhető változás, ahol a kezelést végezzük.

Végül tekintsd meg azokat a termékeket, amelyek segítik a kívánt alak elérését.